2777
2789

من خودم سعی میکنم کنترل نکنم

قبلا اگه مادرشوهرم میرفت خونه جاریم ناراحت بودم گاهی گریه میکردم چرا خونه من نمیان

الان میگم ببین اگه ساعت 3 عصر بیاد که میخوای بخوابی خوبه؟ چون مادرشوهر و جاریم همسایمونن

یا میگم چه حرفی داری بزنی با هاش مجبور میشی غیبت کنی یا ساکت باشی 

با جاریم اختلاف سنیشون کمتره با هم کنار میان پ منم ناراحت نمیشم اینجوری خودمو آروم کردم و حالم بهتره. خیلی چیزای دیگه هم بوده که تغییر کردم

کلا با شوهرم هماهنگیم همیشه ...رابطمونم دوری و دوستی درحد یه وعده هرچند وقت یه بار و تامام ..باکل فامیل حتی خانواده خودم

هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉

من ی بی سیاستم همینجوری ک هستم خودمو نشون میدم حتی ب غلط

بروپایین                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   مرسی  حالا برو بالا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تازه ازدواج کردی؟ 

من به مرحله تنفر از مادرشوهر رسیدم. دوست ندارم ببینمش

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰

همسایه ی مادرشوهرمم یک بار بدون دعوت نرفتم بچه هامم نمیزارم برن دوری و دوستی۵ ساله کنار همیم به تعداد انگشتای دست مادر شوهرم اومده خونم و منم رفتم الانم که با هم قطع رابطه ایم

با سهمیه وارد دانشگاه میشوند،با رشوه مدرک میگیرند،با رانت به موقعیتی میرسند،با رشوه مجوز میگیرند و مردم بیگناه و از همه جا بیخبرند که تاوان این تسلسل معیوب را با جانشان میپردازند🖤🖤#آبادان_تسلیت

من مجردم ولی ی سری چیزارو میدونم 

یکی اینکه هیچوقتتت بحث و دعوام با همسرم رو از خونه بیرون نبرم ینی ب هیچکس نگم 

از خانواده همسرم جلوش بد نگم مثلا بگم مامانت فلان کارو کردو اینا 

توی دعوا هیچوقت فوش ندم 

بین خانواده خودم و اون فرقی نزارم

منم هر رفتاری که دلم میخواد زن داداشم با من و خانوادم و مخصوصا مادرم داشته باشه همون رو با خانواده شوهرم میکنم، ازهر دست بدی از اون یکی میگیری(کارما علیه السلام)

لایکدونم سوخته لطفا لایک نکنید🙏

صداقت بهترین سیاست

زیبایی یک زن را باید از نگاه او دید ، زیرا چشمان یک زن دروازه ی قلب اوست ، جایی که عشق در ان زندگی میکند تلاش نکنید انسان موفقی باشید ، برای با ارزش شدن تلاش کنید  زندگی درباره ی یافتن خود نیست ، درباره ی ساختن خود است شما تبدیل به ان چیزی می شوید که به ان فکر میکنید