dokhtare_baharr مدیر استارتر عضویت: 1399/12/09 تعداد پست: 207 عنوان چرا قرص راکوتان گیرم نمیاد نایاب شده 😭😭😭 175 بازدید | 19 پست دکتر واسم تجویز کرده دوماه استفاده کردم الان گیرم نمیاد تروخدا اگه جاییو تو شیراز میشناسید ک داشته باشه بگین دلتنگ تمام لحظه هاییم که الان خاطره شده . . . 1400/09/16 | 22:38 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
منظومه_چشمام عضویت: 1400/09/09 تعداد پست: 23059 خوب شد جوشات ؟ •دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/ •اگع الماس نباشع برا من نیست:/ •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/ ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
dokhtare_baharr مدیر استارتر عضویت: 1399/12/09 تعداد پست: 207 خوب شد جوشات ؟ بهتر شده ولی الان گیر نمیاد ک دوره شو کامل کنم نمیدونم چیکار کنم 😔 دلتنگ تمام لحظه هاییم که الان خاطره شده . . .
dokhtare_baharr مدیر استارتر عضویت: 1399/12/09 تعداد پست: 207 برا جوش هات؟ خیلی خطرناکه ها خطر هاشو ب جون خریدم دلتنگ تمام لحظه هاییم که الان خاطره شده . . .
منظومه_چشمام عضویت: 1400/09/09 تعداد پست: 23059 بهتر شده ولی الان گیر نمیاد ک دوره شو کامل کنم نمیدونم چیکار کنم 😔 خو از دکترت میپرسیدی از کجا تهیه کنم راستی جای جوشم داشتی یا نع؟ •دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/ •اگع الماس نباشع برا من نیست:/ •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/ ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
dokhtare_baharr مدیر استارتر عضویت: 1399/12/09 تعداد پست: 207 خو از دکترت میپرسیدی از کجا تهیه کنم راستی جای جوشم داشتی یا نع؟ خود داروخانه ای ک دکتر گفته هم نداره دلتنگ تمام لحظه هاییم که الان خاطره شده . . .
dokhtare_baharr مدیر استارتر عضویت: 1399/12/09 تعداد پست: 207 خو از دکترت میپرسیدی از کجا تهیه کنم راستی جای جوشم داشتی یا نع؟ اره جای جوشم داشتم زیاد دلتنگ تمام لحظه هاییم که الان خاطره شده . . .
منظومه_چشمام عضویت: 1400/09/09 تعداد پست: 23059 خود داروخانه ای ک دکتر گفته هم نداره عجب یعنی کل شهرو گشدی،پیدا نشد •دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/ •اگع الماس نباشع برا من نیست:/ •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/ ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
منظومه_چشمام عضویت: 1400/09/09 تعداد پست: 23059 اره جای جوشم داشتم زیاد جدی؟کمتر شدن 😶 •دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/ •اگع الماس نباشع برا من نیست:/ •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/ ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
dokhtare_baharr مدیر استارتر عضویت: 1399/12/09 تعداد پست: 207 عجب یعنی کل شهرو گشدی،پیدا نشد اره بخدا دلتنگ تمام لحظه هاییم که الان خاطره شده . . .
dokhtare_baharr مدیر استارتر عضویت: 1399/12/09 تعداد پست: 207 جدی؟ کمتر شدن 😶 اره بهتر شده ولی گیر نمیاد دیگ هر جا میرم میگن نگرد گیر نمیاد 😭 دلتنگ تمام لحظه هاییم که الان خاطره شده . . .
منظومه_چشمام عضویت: 1400/09/09 تعداد پست: 23059 اره بهتر شده ولی گیر نمیاد دیگ هر جا میرم میگن نگرد گیر نمیاد 😭 چ بد 😭ایشالا پیدا بشه خو از ی شهر دیگه تهیه کن •دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/ •اگع الماس نباشع برا من نیست:/ •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/ ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○