2777
2789
عنوان

بچه ها نظرتون راجع به این کنسول چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 287 بازدید | 18 پست
برنامه پینترست از پلی استور بگیر به انگلیسی سرچ کن یه عالمه مدل میاره

پینترست من عکس بالا نمیاره نمیدونم چرا

با فیلترشکنم امتحان کردم نمیشه

💕هر کس خدا ترس و پرهیزکار شود خدا راه بیرون شدن (از عهده گناهان و بلا و حوادث سخت عالم) را بر او می‌گشاید.او را از جایی که گمان نمی برد روزی می دهد، و کسی که بر خدا توکل کند، خدا برایش کافی است، [و] خدا فرمان و خواسته اش را [به هر کس که بخواهد] می رساند؛ یقیناً برای هر چیزی اندازه ای قرار داده است.💕
منم دوس دارم ولی واقعیتش هیچ کنسولی نبوده که کامل به دلم بشینه و مصمم باشم همیشه مردد بودم حالا بحث ...

راستش من یه حسی دارم.

میگم مثلا کنسول مال خونه بزرگ.

مثلا برای آپارتمان ۵۰ متری، تی وی ۵۲ اینچ مسخره میشه.

آدم اول باید خونه بزرگ داشته باشه که دیگه برای امثال من آرزو .

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

راستش من یه حسی دارم. میگم مثلا کنسول مال خونه بزرگ. مثلا برای آپارتمان ۵۰ متری، تی وی ۵۲ اینچ مسخ ...

عزیزم الان وضعیت معمول بیشتر مردم همینه 

روی خونه ی بزرگ نمیشه اصلا حساب کرد

ولی خب میشه از وسیله هایی که کوچیک ترن و جای کمتری میگیرن استفاده کرد چون خونه ی بزرگو باید تو رویاها دید

من خودم عاشق آینه شمعدونم ولی دوس داشتم بگردم دنبال یه کنسول که اونم هیچی فعلا اونقدرا به دلم نشسته

💕هر کس خدا ترس و پرهیزکار شود خدا راه بیرون شدن (از عهده گناهان و بلا و حوادث سخت عالم) را بر او می‌گشاید.او را از جایی که گمان نمی برد روزی می دهد، و کسی که بر خدا توکل کند، خدا برایش کافی است، [و] خدا فرمان و خواسته اش را [به هر کس که بخواهد] می رساند؛ یقیناً برای هر چیزی اندازه ای قرار داده است.💕
عزیزم الان وضعیت معمول بیشتر مردم همینه  روی خونه ی بزرگ نمیشه اصلا حساب کرد  ولی خب میش ...

سرچ کن ان شالله پیدا میکنی.

اگر اهل گشتن حضوری. یه سری یافت آباد و اینجور مراکز بزنید.

به قول معروف هم فال و هم تماشا