2777
2789
عنوان

مزاحم های خیابانی

165 بازدید | 7 پست

سلام به همگی بچه وقتی چند وقتیه یک شرکت جدید اومدم از شرکت که میایم بیرون و تو ایستگاه اتوبوس منتظر اتوبوس هستم دم به دقیقه یک ماشین میاد جلوم می ایسته هی اشاره می کنه که سوار بشم اونم در حالی که من کاملا جدی هستم و سرم تو موبایلمه و اصلا اماری نمی دم. این موضوع واقعا رو مخمه امروز یک ماشینه نیم ساعت اومده بود جلو ایستگاه خیره شده بود به من و هی بوق میزد و اشاره می کرد واقعا اینا چه فکری با خودشون کردند ؟ چرا فکر می کنند یه دختر باید بیاد تو ماشین یک ادمه غریبه بشینه ؟ یا مثلا فکر می کنند دخترها باید خودشونو در اختیار اینها بگذارند و هر وقت دلشون خواست نیست و ناپدید بشوند؟ واقعا متاسفم 

از بس بلانسبت بقیه اینجور مردها و پسرها عوضین...

من ک همیشه اینجوری بشه میگم برو نامزدم داره میاد🤣🤣الکیااا..مجردم

یا مثلا هر مسیری ک میرن من برمیگردم مسیر مخالفو میرم  ک نتونه بیاد..

در کل بهترین کار محل ندادنه..چون حرف بزنی باهاشون بدتر گیر میدن..باید اصلا نگاه نکنی و محل ندی برن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلامرداموجودات عجیبی هستن درکشون مشکله 

گوش شیطون هر دوتاش کر ایشاالله..زبون حسودا لال به حمدلله..چشم بد خواها کور..میافتم می میرم خونم میافته گردنت..بعد روحم شبونه میاد سروقتت و ازت عارض میشه که تو این خاک رو ریختی توی سرم و منو فرستی دیار باقی.... کی امد توذهنت همون 🤭 🙃😍😎 نمیخوام اسمش بیارم 🙂