2777
2789

نگاشون میکنم تا خودشون به کارشون برسن و جدا شن😂

میشه به امضام رای بدید

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دعوا که میکنن ولی بخوان حرف زشت بهم دیگه بزنن میدونن که باهاشون قهر میکنم قهرمم جوریه که حتی نگاشونم نمیکنم..واسه همین تو دعواهاشون کل حرف زشتشون اینه..خیلی بدی،خیلی لوسی،بچه ننره😅😂

یکی‌ جدی ‌بودنش ‌به دل آدم میشینه، یکی خوش اخلاق بودنش.. یکی سرسنگینش به دل میشینه، یکی شیطونش! یکی کم حرفش دوست داشتنیه.. یکی پرحرفش! اگه ادای کسی رو دربیاریم جذاب نمیشیم مسخره میشیم، شبیه خودت باش مگه خودت چشهシ راستـی..همیشه لبخند بزن، لبخندت یا باعث شادی آدما میشه یا آزارشون، میخوام بگم در هر دو صورت تو برنده ایシ
تا الان همین کار رو میکردم😂😂 راه دیگه ای نداره زود تر جدا شن؟

نه

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم
دعوا که میکنن ولی بخوان حرف زشت بهم دیگه بزنن میدونن که باهاشون قهر میکنم قهرمم جوریه که حتی نگاشونم ...

😂

نه اینا فقط داد میزنن و کارشونو توجیه میکنن

تهش خیلی بی ادبی

خیلی بدی رد بدل میشه

خوب چی کار میکنی که جداشون کنی؟ در اصل بچه هستن دیگه همه بچه ها قهر و اشتی دارن ولی بچه های من هر ...

من دوقلوهام دعوا میکردن باهاشون حرف میزدم 

نمیشد داد 👀بیداد 😬

اما الان ۱۸ ساله شدن دیگه خدا رو شکر تمام شده 

من کاربر از سال 96 هستم ولی اسمم روتغییر دادم باید اینکارو میکردم اسمم نزدیک به همین اسمم بود 
اعع چه جالب منم دوقلو ۸ ساله دارم چند دقیقه پیش جداشون کردم😑

دو سال دیگه تمام و راحت 

تازه کافیه من چیزی بگم بهشون دونفری هوای هم رو میگیرن 😂

خیلی خوبه سختی هات تموم شده 

دیگه آنقدر راحت میشی 

انشالله 

من کاربر از سال 96 هستم ولی اسمم روتغییر دادم باید اینکارو میکردم اسمم نزدیک به همین اسمم بود