2777
2789
عنوان

خانوما بیایید توروخدا

76 بازدید | 14 پست

سلام تایپینگ زدم کسی جواب نداد با خواهرم داشتیم یه نفر که اسمش شبیه مادرشوهرم بود فحش می‌دادیم خیلی فحش های بد بعد شوهرم رفته تو اینستا چتامونو خونده شاید اصن خواهر من عکس از خودش فرستاده شاید یه حرفایی خصوصی زده واقعا حالم بد از خودم بدم میاد از شوهرم بیزار شدم بدم اومده ازش بعد با شوهرم دعوا کرده بودیم منم پیش خواهرم دردو دل کردم چندتا حرف به شوهرم گفتم اونارم خونه ابجیم فیلم و عکس می‌فرسته از خودش نمیدونم دیده یا نه واقعا چرا باید بره ببینه بنظرتون حالم بد داغون داغونم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سوتی دادی تنفر ندارن که عبرت کن زودی چتاتو پاک کن منم چند باری سرم اومده نگران نباش

حالم بد داغونم بخدا زنگ زدم خواهرم گفتم ما راجب کی حرف می‌زدیم اونم گفت فلانی منم گفتم دیدی الان ابجیامو مادرمم فهمیدن 

بار اولشم نیست من رمز گذاشته بودم اونروز گفت رمزو بگو من خر گفتم بهش رفته سریع اونارو بخونه

اگه روز رو خودت دادی این رو برداشت کرده که چرخیدن توی پیجت مشکلی نداره. بهش تذکر بده و رمزتو عوض کن یا سریع چت ها تو پاک کن

:)
اگه روز رو خودت دادی این رو برداشت کرده که چرخیدن توی پیجت مشکلی نداره. بهش تذکر بده و رمزتو عوض کن ...

نه بهش گفتم همیشه گوشی یه چیز شخصیه تو‌چتا نرو گفته باشه منم بعضی وقتا یادم می‌ره پاک کنم خب ادمیزاده اصن چرا می‌ره سر وقت چتای خواهرم فقط

نه بهش گفتم همیشه گوشی یه چیز شخصیه تو‌چتا نرو گفته باشه منم بعضی وقتا یادم می‌ره پاک کنم خب ادمیزاد ...

یکم زیادی کنجکاو هست انگار روی خواهرت حساس شده، خب یه مدت حرفای مهمه رو توی چت به خواهرت نزن تا حساسیتش رفع بشه مدتی ببینه چت های خاصی ندارین بیخیال میشه

:)