2777
2789

خودم غیرانتفاعی معلمم زیاد حقوقش نیست یک میلیون و پانصد میدن  شهرمون کوچیکه کارخونگی هم جواب نمیده شوهرم کارمنده ولی کل حقوق می‌ره برا اقساط به هزار بدبختی وکلی وام یه آپارتمان خریدیم بخاطر همین حیرون شدیم نمیخریدیم هم هیچ وقت صاحبخانه نمیشدیم بچه ها الان صفر صفریم فقط از مغازه نزدیک خونه قرض می کنیم شوهرم خیلی غصه میخوره از همه خرجام و لباس و همه چی زدیم بازم حیرونیم فعلا آپارتمان رو رهن دادیم چون پول خریدش کم بود خودمون هم مستاجریم واقعا داریم کم میاریم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم این روزا خیلیا شرایط شما رو دارن... الان کسی که سی میلیون تو ماه درآمد نداشته باشه نمیتونه زندگی عادی داشته باشه به نظرم... ولی آخه چند درصد جامعه اینقد درآمد دارن؟؟ همه یه جورایی با مشکل اقتصادی دست و پنجه نرم میکنن،متاسفانه تعداد کمی هستن که میتونن خرید کنن، خونه و ماشین که دیگه جای خود

میگذره من هم این وضعیت رو تجربه کردم انشالله سال دیگه با افزایش حقوق وضعتون بهتر میشه تا اون موقع اولا سعی کن جای خرید لباس خودت خیاطی و بافتنی کنی. جای خوراکی آناده همه چی رو خونگیدرست کن حتی شیرینی  اگه هنری داری که بشه ازش پول درآورد استفاده کن. تدریس خصوصی هم ممکنه گزینه بدی نباشه. میتونیین از شهرهای نزدیک خوراکیهای محلی مثل زیتون یا خشکبار بخرین و تو محل کار یا دوست و آشنا بفروشین.  یا تگه خوراکی خاص شهرتون هست سفارش بگیرین و به شهر دیگه  بفروشین. مثلا تو تهران و کرج خوراکیها و شیرینی های محلی گاهی خیلی طرفدار داره میتونین با یه مغازه صحبت کنین و بهش بفروشین و یا اگه ماشین دارین میشه یه مدت همسرت تو اسنپ کار کنه. 

اگه طلا داری بفروش و استفاده کن.

یا اینکه از پدر و مادرت یه مبلغی قرض کنی و دو سه سال بعد پس بدی

انشالله به زودی گشایشه

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله