2777
2789
عنوان

کسی راجب طلسم چیزی میدونه؟

60 بازدید | 4 پست

سلام دوستان، من چند ساله بهم میگن طلسم و سنگینی برات نوشتن ولی چون اعتقاد ندارم پیگیرنشدم حتی چندوقت پیش تو خیابون یه آقایی ازم آدرس پرسید بعد بهم نگاه کرد گفت برات طلسم نوشتن و رفت یه خانم فالگیر بود دوستم معرفی کرده بود اونم گفت طلسم داری،بعدش من یه شب از خواب بیدارشدم بالاسر یه چیزی مثل روح دیدم سفید و روشن بود چهرش اصلا یادم نمیاد خیلی ترسیدم یه صدایی مثل ناله میکردم ولی نمیتونستم تکون بخورم از ترس بدنم سست شده بود بعداز دودقیقه غیب شد فرداش من پاهام از زانو به پایین زخم شد و هرچی دکتر پوست رفتم خوب نشد تااینکه با آب اسفند شستم خوب شد ولی بعدش خیلی مریض شدم زخم معده پلاکت خون درحدی که همیشه پاهام کبوده انگار کتک خوردم وزنم 55بود الان 41شدم بخاطر ضعف و زخم معده..همسرمو خیلی دوست داشتم ولی روز به روز رابطمون بد شد و 3،4ماه بعد عروسی جدا شدیم 

ما قبل ازدواج دوست بودیم و خانواده اون چون خیلی مذهبی بود قبول نمیکردن اون چندبار با خانوادش قهر کرد تا بالاخره راضی شدن ولی بعد عروسی ما رابطمون مثل جهنم بود اینم بگم که من بعد از اون قضیه که تو نیمه شب اون روح یا هرچیزی رو دیدم شبا بی دلیل میترسم و جیغ میکشیدم بعد از عروسیمون از قضیه بیشتر شد درحدی که هرشب وقتی همسرم یکم تکون می‌خورد من سریع بیدارمیشدم و جیغ میزدم و میلرزید اصلا دست خودم و در اختیار خودم نبود، الانم همسرسابقم زنگ میزنه دلش تنگ میشه ولی نمیتونیم برگردیم

دیگه دارم میترسم لطفا اگه کسی چیزی میدونه راهنماییم کنه خواهش میکنم ولی دنبال فالگیر و این چیزا نمیخوام برم فقط به قرآن و خدا اعتقاد دارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.