2777
2789
عنوان

برای بهتر شدن روابطتتون تا حالا از شکرگزاری نتیجه گرفتید؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1625 بازدید | 31 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشع بگین چجوری 

سلام مثلا بگو خدایا سپاسگزارم که زود نوبتم میشه، خدایا سپاسگزارم که کارم امروز انجام میشه، خدایا سپاسگزارم که نتیجه ی این تماس تلفنیم عاااالی میشه.

هرچیزی که دلت میخادو به زبون بیار و سپاسگزاری کن

خیر و برکت از چهار جهت به سمت من سرازیر میشود و هر آنچه دلخواه من است به عالی ترین شیوه به سمت من در حرکت است😊⁦❤️⁩
روی هرچیزی که بخای و اراده کنی تاثیر مثبت میزاره عزیزم، همون‌طور ک دوست عزیز گفتن کتاب شو بخون یا ف ...

سلام گلم 

منم کتابش خریدم و میخام برای ازدواج با شخص مورد نظرم تمرینات رو انجام بدم چون سرد شده درصورتی که خیلی مصمم بود

من تمرین روز دومش متوجه نمیشم چجوریه شمامیدونید?

گفته روز دوم اول ۱۰ تا شکرگزاری بنویس و 

یکیو یادداشت برای یادآوری شکر گزاری بنویس و شب قبل خواب  یادداشت بگیر دستت و درمورد بهترین اتفاق امروز شکرگزاری کن ینی چی?یادداشت کنم 

سلام گلم  منم کتابش خریدم و میخام برای ازدواج با شخص مورد نظرم تمرینات رو انجام بدم چون سرد شد ...

سلام عزیزم، تمرین روز اول اینه که ده تا از نعمتهایی که داری رو بنویسی، بعد جلوشون بنویسی چرا بخاطرشون سپاسگزاری، و در انتهای هر کدوم سه بار بنویس سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم

تمرین روز دوم هم تمرین بالا رو انجام میدی، و شب کاغذی که توش تمرین سپاسگزاری رو نوشتی تو دستت بگیر و اتفاقاتی که در طول روز برات رخ داده رو بخاطر بیار و برای بهترین اتفاق اون روز سپاسگزاری کن

خیر و برکت از چهار جهت به سمت من سرازیر میشود و هر آنچه دلخواه من است به عالی ترین شیوه به سمت من در حرکت است😊⁦❤️⁩
و میشه بگی چجور شکر گزاری بنویسم برای رسیدن به ....

۱  چشمهام: با چشمهام کتاب میخونم، چیزای تازه یاد میگیرم، همه چیزو میبینم، صورت آدما رو، گلها و درختان رو، سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم

۲ دستهام: با دستام هرکاری که میخامو انجام میدم ، موهامو شونه میکنم ،غذا درست میکنم، مینویسم، سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم،

و همینطور ادامه بده هر روز ده تا از نعمت هاتو بشمار و بخاطرشون سپاسگزاری کن

۱  چشمهام: با چشمهام کتاب میخونم، چیزای تازه یاد میگیرم، همه چیزو میبینم، صورت آدما رو، گلها و ...

مرسی 

بعد برای اینکه شخص مورد نظر رو برگردانم چیکار کنم 

آخه الان من فقط بهش پیام میدم سلام و احوال پرسی

مرسی  بعد برای اینکه شخص مورد نظر رو برگردانم چیکار کنم  آخه الان من فقط بهش پیام میدم س ...

چیزایی که دلت میخواد اتفاق بیفته رو به زبون بیار و براش سپاسگزاری کن،

مثلا خدایا از اینکه (اسم شو بگو) عاشقمه و خیلی دوستم داره ازت سپلسگزارم.

خدایا ازینکه فلانی خیلی زود به من پیشنهاد ازدواج میده ازت سپاسگزارم،

خدایا اینکه فلانی انقدر حواسش به منه و خیلی رو من حساسه سپاسگزارم،

و هر چیزی که خودت دوست داری،

و اینم یادت باشه که باید به خدا بگی اگه به صلاحته اون فرد رو بیاره به زندگیت، اگه خیر و صلاحت یه نفر دیگه س، بزودی تو رو با اون آشنا کنه

چیزایی که دلت میخواد اتفاق بیفته رو به زبون بیار و براش سپاسگزاری کن، مثلا خدایا از اینکه (اسم شو ب ...

این شکرگزاری ها جز همون ۱۰ تا شکر گزاری روزانه بنویسم?آخه میگن از روز دوازدهم باید اینا بنویسی چجوریه?