2777
2789

برو سراغ معجزه شکرگزاری اثر راندا برن

عااااالیه

به مدت ۲۸ روز زندگیت متحول میشه

روزی ی وویسش گوش کن و انجام بده تپارین ساده ای که داره

https://tedsa.com/%da%a9%d8%aa%d8%a7%d8%a8-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-pdf-%d9%85%d8%b9%d8%ac%d8%b2%d9%87-%d8%b4%da%a9%d8%b1%da%af%d8%b2%d8%a7%d8%b1%db%8c-%d8%b1%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7-%d8%a8%d8%b1%d9%86.html

درخواست دوستی پذیرفته نمی شود🙏🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برو سراغ معجزه شکرگزاری اثر راندا برن عااااالیه به مدت ۲۸ روز زندگیت متحول میشه روزی ی وویسش گوش ...

خب اگر بخام رابطم با شخصی بهتر شه با این کتاب یعنی خود به خود درست میشه ؟

برو سراغ معجزه شکرگزاری اثر راندا برن عااااالیه به مدت ۲۸ روز زندگیت متحول میشه روزی ی وویسش گوش ...

متاسفانه لینک ابی نشد

برو برنامه شو توی گوگل پلی دانلود کن

معجزه شکرگزاری اثر راندا برن

یا هم میتونی کتابشو بخری

البته بنظرم وویسش بهتره

خب اگر بخام رابطم با شخصی بهتر شه با این کتاب یعنی خود به خود درست میشه ؟

ببسن اگر به خیر و صلاحت باشه شک نکن

اسمشو یکباردیگه ببین معجزه شکرگزاری

معجزه میکنه

سلام بله عزیزم من تمرینهای شکرگزاری رو انجام دادم یک دوره ، اگه بگم معجزه می‌کنه بیراه نگفتم، هرجا هم که کارم گیر کنه سریع سپاسگزاری میکنم انقد سریع حل میشه ک خودتم متعجب میشی  

پیشنهاد میکنم انجام بدی

خیر و برکت از چهار جهت به سمت من سرازیر میشود و هر آنچه دلخواه من است به عالی ترین شیوه به سمت من در حرکت است😊⁦❤️⁩
متاسفانه لینک ابی نشد برو برنامه شو توی گوگل پلی دانلود کن معجزه شکرگزاری اثر راندا برن یا هم میت ...

ببین ولی صرفا شکرگزاری رو برای این کار نکن

فکر کن مبخوای به خاطر این زندگی که خداوند منان بهت داده به مدت ۲۸ روز ازش سپاسگزاری کن

فک کنم اینجا بهتره کارتو بدون توقع انجام بدی

شکرنعمت نعمتت افزون کند

سلام بله عزیزم من تمرینهای شکرگزاری رو انجام دادم یک دوره ، اگه بگم معجزه می‌کنه بیراه نگفتم، هرجا ه ...

تمرین شکرگزاری میشه بگی دقیقا چکار کنم یعنی؟روی روابطتت هم تاثیر داشته؟

سلام بله عزیزم من تمرینهای شکرگزاری رو انجام دادم یک دوره ، اگه بگم معجزه می‌کنه بیراه نگفتم، هرجا ه ...

ببین امشبقراره اون شخص بهم پیام بده میخام ک لحنش خیلی صمیمی باشه میتونم همین الان از شکرگزاری استفاده کنم ؟

تمرین شکرگزاری میشه بگی دقیقا چکار کنم یعنی؟روی روابطتت هم تاثیر داشته؟

روی هرچیزی که بخای و اراده کنی تاثیر مثبت میزاره عزیزم،

همون‌طور ک دوست عزیز گفتن کتاب شو بخون یا فایل های صوتی شو دانلود کن گوش کن هر روز، متوجه میشی چه جوریه،

خیر و برکت از چهار جهت به سمت من سرازیر میشود و هر آنچه دلخواه من است به عالی ترین شیوه به سمت من در حرکت است😊⁦❤️⁩
ببین امشبقراره اون شخص بهم پیام بده میخام ک لحنش خیلی صمیمی باشه میتونم همین الان از شکرگزاری استفاد ...

صبحا به محضی که بیدار شدی باید شروع به گوش دادن وویسش و انجام تمارینش کنی

شب نمیدونم

ببین بهت گفتم محاله خداوند رحمن ی چیزی به خیر تو باشه و بهت نده

اگر واقعا خدای ناکرده خوب جلو نرفت باید سپاسگزار باشی که راه درستو جلو روت قرار میده و این رابطه شاید به صلاحت نباشه

ببین امشبقراره اون شخص بهم پیام بده میخام ک لحنش خیلی صمیمی باشه میتونم همین الان از شکرگزاری استفاد ...

دقیقا درست گفتی 

مثلاً بگو خدایا از اینکه امشب پیام های صمیمانه و پر از مهر و محبت بین من و.... رد و بدل می سه ازت سپاسگزارم، خداحونم سپاسگزارم که امشب همه چیو به بهترین نحو و اونطور که به صلاحه پیش میبری، خدا جونم پیشاپیش ازت سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم