2777
2789
عنوان

از کجا بفهمم باردارم

981 بازدید | 13 پست

سلام من 10 ماه اقدامم و فیبروم دارم شوهرم واریکوسل داشت ماه پیش عمل کرد اقدام با بارداری داشتم الان 4 روز از پری میگذره ولی نشدم بتام 0.100>بود گفتن شاید زود اومدی اگر تا هفته بعد نشدی دوباره بیا بتا بده.26 هم سونو دادم ولی کیست نداشتم .الان راهی هست که بفهمم باردارم دل تو دلم نیست

صبر کن هنوز.  بهش فکر نکن تا جمعه اگر نشدی تست بذار ولی الان خیلی زوده

پسرم تو چقدر دلت پاکه که با یه بار گفتن حاجتت به امام رضا منم به حاجتم رسوندی خواهر کوچولوت داره میاد همدم تنهایی هات میشه. قربون دوتایی تون مادر بره که تنها امید من شدین تو این زندگی😘😘😘😘😘😘 تمام زندگیم فدای پسر و دخترم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

با اینهمه تاخیر بتا لااقل باید مشکوک میشد . باردار نیستین عزیزم . تو اقدام پیش میاد که عقب بیفته پریود ‌

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  
اآخه تا الان عقب ننداختم

پیش میاد. من یبار تا دو هفته. یبارم تا پنجاه روز عقب انداختم تو اقدام.

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  
تمام حالت های بارداری  مثل پریود فقط فرقش پریود نشدن وگرنه درد  سینه در کمر ترشع  تکر ...

ااره سینه هام سنگین احساس سنگینی تو گلوم دارم غذا و بوی غذاها اصلا دوست ندارم.همش احساس پری دارم ولی هیچ خبری نیست

ازایش بتا رو روز پری رفتم دادم یعنی درسته؟

بهترین کار اینه که فردا یه بیبی چک بزنی که میشه پنج روز تاخیر. ببینی اصلا مثبت میشه یا نه. اگه همچنان منفی بود صبر کن تا یک هفته ده روز تاخیر داشته باشی برای اخرین بار برو بتا بده. اگه باز هم منفی بود دکتر آمپول میده پریود میشی

ااره سینه هام سنگین احساس سنگینی تو گلوم دارم غذا و بوی غذاها اصلا دوست ندارم.همش احساس پری دارم ولی ...

باید ده روز کامل از پریودتون بگزره 

بعدش تست چک بزنی 

قبل اون شاید نشون نده  چون زمان لقاح مشخص نیس