2777
2789
خیلی خوبه ک به فکرین خانواده ما ک هیچ بمیرمم عین خیالشون نی 

دوراز جونت

من واقعا دوست ندارم بچم مثل من بشه

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔https://eitaa.com/hanacandlelight

هم به زور درس میتونه هم اینکه خیلی نامرتبه و کارای شخصی خودش رو هم به زور انجام میده درکل حرف گوش نم ...

این کع منم البته من ۱۶ سالمه تو عمرم اصلا وقتمو الکی نمی گذروندم همش درس میخوندم 

اما امسال خیلییی تنبل شدم اصلا نمیتونم بخونم بدنم بی حسه هیچ کاری ازم برنمیاد مامانم بیچاره بردتم آزمایشگاه چکاب کامل دادم هیچیم نبود آخرشم بردنم پیش یه سید برام دعا نوشت اصلا از اون موقع تا حالا هیچ تغییری نکردم

برای سلامتی وظهور آقا امام زمان میشه یه صلوات بفرستید🙏🥲ای کاش روزی برسه که تاپیک بزنم خدایا شکرت پزشکی قبول شدم و قطعا اون لحظه بهترین لحظه عمرم خواهد بود من هدفمو مشخص کردم پس از این به بعد به خودم قول میدم با تمام توانم سعیمو کنم تا بهش برسم  پس به امید روزای بهتر 💕😍ناشنوا باش وقتی دیگران از محال بودن آرزوهات سخن میگویند😊خدایا من به معجزه هایت ایمان دارم😍😘💕خدایا من  چیزی نمبینم چون آینده پنهان است ولی آسوده ام چون تورا میبینم😍وتوهمه چیزرا .....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط دوست داره خرید بره اخه نمی شه که بعد دیگه شلوغ...

دخترتون به روان پزشک  یا مشاور کودک  و نوجوان نیاز داره عزیز 

به نظرم مشکل دارن    

حواس پرتم هست ؟   

تو املا ضعیفه ؟

شده چیزایی رو جا بزاره ؟ چه تو مدریه  چه تو خونه  یا به کاری رو بهش بگید بگه یادم رفت ؟

داری حرف میزنید حواسش به شما باشه در عین حال که داره کار خودش مبکنه ؟

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
هم به زور درس میتونه هم اینکه خیلی نامرتبه و کارای شخصی خودش رو هم به زور انجام میده درکل حرف گوش نم ...

بابا چرا تقی به توقی میخوره میگین روان پزشک؟؟؟؟

با هم برین گردش ،کوه جنگل باهم بگین بخندین

چه فایده که اون عین خیالش نیست 

منظورتو متوجه نشدم 

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود                     تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :")🥀✨                
دخترتون به روان پزشک  یا مشاور کودک  و نوجوان نیاز داره عزیز  به نظرم مشکل دارن &nbs ...

البته اگه این علایم از کودکی داشت 

اگه امسال این طوری سد اقتضای سنه 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
خب میتونی بگی آخر هرمال نمراتتو چک میکنم اگه ببینم خوب درستو میخونی و نمرات خوبن میبرمت خرید  ...

منم مامانم مثه بچه ها میوه پوست میگیره میدع میخورم هی نصحیت میکنع خودمم میخوام بخونم اما نمیدونم چرا نمی تونم دبیرستان اونم رشته تجربی لنت به من😐🚶‍♀️

برای سلامتی وظهور آقا امام زمان میشه یه صلوات بفرستید🙏🥲ای کاش روزی برسه که تاپیک بزنم خدایا شکرت پزشکی قبول شدم و قطعا اون لحظه بهترین لحظه عمرم خواهد بود من هدفمو مشخص کردم پس از این به بعد به خودم قول میدم با تمام توانم سعیمو کنم تا بهش برسم  پس به امید روزای بهتر 💕😍ناشنوا باش وقتی دیگران از محال بودن آرزوهات سخن میگویند😊خدایا من به معجزه هایت ایمان دارم😍😘💕خدایا من  چیزی نمبینم چون آینده پنهان است ولی آسوده ام چون تورا میبینم😍وتوهمه چیزرا .....
این کع منم البته من ۱۶ سالمه تو عمرم اصلا وقتمو الکی نمی گذروندم همش درس میخوندم  اما امسال خی ...

اآزمایش منم بردم جوابش هنوز نگرفتم نکنه افسرده شده

دخترتون به روان پزشک  یا مشاور کودم و نوجوان نباز داره عزیز  به نظرم مشکل دارن  &nbs ...

پسر من هم املاش ضعیفه..هم گاهی این ور و انور چیزی جا میذاره

حواس پرت هم هست😔

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔https://eitaa.com/hanacandlelight

اآزمایش منم بردم جوابش هنوز نگرفتم نکنه افسرده شده

ببین منم اونم واقعا نمیدونم چمه فقط بلدم خودمو سرزنش کنم

پسر من هم املاش ضعیفه..هم گاهی این ور و انور چیزی جا میذاره حواس پرت هم هست😔

بیا تو تاپیکم  علایمای پسرم بخون 

تاپیکم تو امضام هست 

اگه  شباهت به پسرم داشت ببرش روان پزشک کودک 

دخترتون به روان پزشک  یا مشاور کودک  و نوجوان نیاز داره عزیز  به نظرم مشکل دارن &nbs ...

بله دقیقا الان داره میگه برو چسب بگیر میگم چرا حالا میگی یه هفته ست معلم گفته بوده میگه یادم رفت 

بله دقیقا الان داره میگه برو چسب بگیر میگم چرا حالا میگی یه هفته ست معلم گفته بوده میگه یادم رفت&nbs ...

از کودکی این طوری بود ؟