2777
2789
عنوان

مادرشوهرم گفته نباید عروسی بگیریم

671 بازدید | 32 پست

یه برادرشوهر دارم از شوهرم بزرگتره و شریکن باهم کلاااا تو عقد جداشده ما دوماه قدیم بعد الان شنیدم که گفته اول اون باید عروسی بگیره بره بعد ما عروسی بگیریم همینطوریشم چتدسال باید عقد باشیم تا خونمون ساخته شه هووووف

باافتخار دانشجوی روانشناسی ام و کلی ذوق دارم واسش😍شمام دعاکنین به جاهای خوبی برسم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نميتونم درك كنم چطوري به حرف بي منطق كسي اهميت ميدين و تازه انجامم ميدين

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

اول بزار خونت آماده بشه تا اون موقع خدا کریمه

نامه ای از طرف خدا🌸🌸🌸بنده‌ی‌ من،طاقت بیار حتی اگه طناب طاقتت به باریک‌ترین قسمتش رسیده،من هستم غصه هیچی رو نخور درستش میکنم..........

هنوز که خونه تون ساخته نشده پس غصه نخور بزار به وقتش شاید تا اون موقع زن گرفت اگه هم نگرفت کلا شرایط اوکی بود به بزرگترا میگید که حرف بزنن و پدرت بگه بیشتر از این صلاح به عقد نیست

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد....