2777
2789
همه که رابطه جنسی براشون مهم نیست یا مثلن بعضیا برده مادر و خونوادشونن در صورتیکه اونا اصلن عاطفی و ...

مرد اگر رابطه جنسی عالی رو از زنش بگیره

خیلی روش تاثیر داره

زندگی بدون عشق و محبت، هیچ انگیزه ای ندارد. 
شوهر من برده ی خانوادشه

شوهر من برده نیست ولی من اگه بودم اون بی محبتی رو میدیدم اسمشونم نمیاوردم ولی شوهرم اینجوری نیست هر کاری در توانش باشه حتا با به جون خریدن غر غرهای من انجام میده براشون

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من برادر ندارم ولی اینجور که دیدم تقریبا بیشتر برادرا حلفه ب دوشن ولی بیشتر شوهر ا بچه ننه ان البته ...

نه برادر من واقعا هست طوریکه پنج ساله من رو که واحد بغلیش هستم دعوت نکرده ولی فامیل زن دوستای زنش شبانه روز خونش هستند

اره منم اطرافم دیدم چجوری اینجوری میشن گاش منم یاد بگیرم

منم نمیدونم حتی برادر من برای دوستای زنش می‌ره تره بار میوه کول می‌کنه میاره،یه دوووووونه اینکارا رو برای من نکرده،البته من نیاز ندارم کسی برام اینکارا رو بکنه ،خیلی خره واقعا، عزت نفس نداره

منم نمیدونم حتی برادر من برای دوستای زنش می‌ره تره بار میوه کول می‌کنه میاره،یه دوووووونه اینکارا رو ...

جاریای منم اینجورین خواهرشوهرامم ولی من اصلا بلد نیستم سیاست ندارم کلن تو هم بهش فکر نکن ولی زنگ بزن به برادرت جوبای حالش باش تا اگرم چیزی پشت سرت شنید باور نکنه خودت نذار باهات بد شه گاهی که از سرکار میاد بگو بیا داداش یه چای بدم بخور برو 

اینام سیاستای خواهر شوهرمه وگرنه خودم خیلی سادم

جاریای منم اینجورین خواهرشوهرامم ولی من اصلا بلد نیستم سیاست ندارم کلن تو هم بهش فکر نکن ولی زنگ بزن ...

اووووه فکر کردی زنش اجازه میده ،برادرم که نیست آنقدر آزار واذیت می‌کنه منو 

اووووه فکر کردی زنش اجازه میده ،برادرم که نیست آنقدر آزار واذیت می‌کنه منو 

وا یعنی چی 

مگه باید زنش اجازه بده بگو ب داداشت بیاد بگو زنت نمیفهمه نذار داداشت ازت دور شه اخه هم خونته اون چرا اجازه میده زنش اینطور رفتار کنه