2777
2789
عنوان

کودک درونم فعال شده😂

100 بازدید | 14 پست

بچه ها

از بی حوصلی دوباره نشستم مجموعه فیلم های هری پاتر رو نگاه میکنم...😂

چه دنیاییه هااا...دنیای سحر و جادو

یادمه من تقریبا حتی تا وقتی ۱۴ یا ۱۵ سالم بود هنوز منتظر نامه هاگوارتز بودم ای خدا🙂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂وااای منم عاشقشم

از اونی که روزی ده بار می‌گفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه‌ کننده‌ترین حس دنیاست🥲
من قبلنا کارتون برام جذابتر بود الان چون بزرگ شدم میفهمم ادامش چیه و میگم چجوری میخان‌بچهارو گول بزن ...

حالا یه بار خودتم خودتو گول بزن ببین چه کیفی داره😂

آنشرلیییییی!!! من عاشقشم خیلی قشنگه

آره بعدش هم می‌خوام زنان کوچک و سرزمین کوچولوها و هایدی رو ببینم 😆

آن کس که اسب داشت غبارش فرونشست. گرد سم خران شما نیز بگذرد. کاربری به من واگذار شده تاپیک های قبل از 404 برای من نیست.

من‌ رو اسنیپ کراش زدم😂 خیلی خوب بود اینننننن نباید میمرد😭

ارهههه😫😂

از اونی که روزی ده بار می‌گفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه‌ کننده‌ترین حس دنیاست🥲
خيلي هم عاليه . برو يه پلي استيشن 4 بگير با كودك درونت دو تايي بازي كنيد . خيلي هم عالي . دوشواري ند ...

🤣🤣🤣

عشقم ps4 چیه میرم ps5 میخرم اینقد بازی میکنم پدرش در بیاد🙂😂

🤣🤣🤣 عشقم ps4 چیه میرم ps5 میخرم اینقد بازی میکنم پدرش در بیاد🙂😂

به خدا جدي ميگم . اگر آدم كودك درونش فعال باشه بايد بازي كنه . ما كه نميتونيم بريم تو خيابون لي لي بازي كنيم . همه ي مردم بهمون ميخندن . اي كاش نميخنديدن . اگر خارج بود ميگفتم برو دوچرخه سواري . ميدونستي سالم ترين آدم از لحاظ روانشناسي اونيه كه كودك درونش فعاله ؟ هيچوقت سعي نكن كه اين موضوع رو بد بدوني . خيلي هم خوبه . آدم تا زماني شاده كه كودك درونش زنده س . ps4 بازي كن . كارتون ببين . فيلم ببين . زندگي همينه . من خودم هر موقع تو خونه مون بازي ميكنم اگر مثلا 2 ساعت بازي كنم تو اون دو ساعت ديگه به هيچي فكر نميكنم . از اين زندگي مزخرف اون 2 ساعت راحت ميشم .