الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
از اونی که روزی ده بار میگفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه کنندهترین حس دنیاست🥲
من رو اسنیپ کراش زدم😂 خیلی خوب بود اینننننن نباید میمرد😭
ارهههه😫😂
از اونی که روزی ده بار میگفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه کنندهترین حس دنیاست🥲
🤣🤣🤣 عشقم ps4 چیه میرم ps5 میخرم اینقد بازی میکنم پدرش در بیاد🙂😂
به خدا جدي ميگم . اگر آدم كودك درونش فعال باشه بايد بازي كنه . ما كه نميتونيم بريم تو خيابون لي لي بازي كنيم . همه ي مردم بهمون ميخندن . اي كاش نميخنديدن . اگر خارج بود ميگفتم برو دوچرخه سواري . ميدونستي سالم ترين آدم از لحاظ روانشناسي اونيه كه كودك درونش فعاله ؟ هيچوقت سعي نكن كه اين موضوع رو بد بدوني . خيلي هم خوبه . آدم تا زماني شاده كه كودك درونش زنده س . ps4 بازي كن . كارتون ببين . فيلم ببين . زندگي همينه . من خودم هر موقع تو خونه مون بازي ميكنم اگر مثلا 2 ساعت بازي كنم تو اون دو ساعت ديگه به هيچي فكر نميكنم . از اين زندگي مزخرف اون 2 ساعت راحت ميشم .