2777
2789

سلام

پسرم حساسیت به پروتئین گاوی داشت،بیشتر از ۶ماهه که پروتئین گاوی به هیچ وجه مصرف نکردم الان ۱۱ ماهشه، چطوری تست کنم؟نمیخوام پسرم اذیت بشه

اگه بهش فرنی با شیر میدی بالا میاره، یا کره، اینا نشونشه

شیر خشک معمولی هم بر پایه پروتیین گاویه اذیتش میکنه 

یه مدت شیر خشک سویا بده ببین اگه بالا نمیاره پس مطمئن  باش به شیر گاو حساسه 

با ابله بحث نمیکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسر منم داشت . بی خطزورترینش اینه ک یکم بخوری خودت بعدا بهش شیر بدی . بچه من یک عالمه جوش و دونه ریز میزد صورت و گردن و یکم بدنش . چرا میخای تست کنی خب؟ نخور . بجاش لبنیات دگ بخور . مخصوصاذشیر کاله خیلی حساسیت میاره برا بچه من ک اینجوری بود . من رفتم دکتر گفت دم گاو بگیر تو سوپ بریز یا ابگوشت کن ک شیرت کم نشه . اگ ک فرنی خاستی درست کنی بزاش زیر اجاق رو کم کن بزار زیاد بجوشه . بعد کم کم هرنوبت دو قاشق بده بخوره . اگ علایم حساسیت نداشت دگ خوب شده

اگه با داشته هایت احساس خوشبختی نکنی ، با نداشته هایت بدبخت میشوی
پسر منم داشت . بی خطزورترینش اینه ک یکم بخوری خودت بعدا بهش شیر بدی . بچه من یک عالمه جوش و دونه ریز ...

خب تا کی نباید بخوره؟

آخه سه ماه پیش دکتر تست خون گرفت گفت حساسیت به پروتیین شیر نداره، اما تا یک سالگی صبر کنی بهتره

پسرمم یه دو هفته دیگه یک سالش میشه

آخه خودم بخورم دو هفته طول نمیکشه از بدنم پاک بشه اثر شیر؟