2777
2789

سلام خانومای گل.. من  این ماه دوسه بار اقدام داشتم چندوقته دل پیچه دارم اما یبوست دارم..چندروز پیشم ترشح آب مانند داشتم ک لباس زیرم خیس شد.. فک کردم شاید علائم بارداری باشه.. امروز 6روز مونده ب موعدم بی بی زدم منفی شد.. بنظرتون واقعا منفیه یا زود زدم؟ کسی بوده اولش منفی شده باشه بعد مثبت؟؟؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من این ماه با شیش روز تاخیر پری شدم .بیبی چکام با تمام مارکای مختلف هاله واضح افتاد دوبار ازمایش منفی بتا 2.عزیزم بیبی چک زدی حتما رنگش صورتی شد برو از بده به هاله اکتفا نکن هرگز.

منم چن روز حالت تهوع داشتم فک نمیکردم باردار باشم طبیعی جلوگیری میکردم همیشه پشتم و شکمم درد میکرد خون ریزی داشتم تموم علایم بارداری رفتم بی بی چک خریدم تست زدم ولی منفی بود الان حالت تهوع ندارم تموم شده ولی همش دلم یه چیزایو میخواد یا علایم بارداری دارم به نظرتون احتمال داره زود بی بی چک زده باشم

وقتی مثل الماس درخشیدی، میفهمی زندگی چرا باید اینقدر بهت فشار می آورد.👑🦾
اخه خیلیا میگفتن 5-6 روز قبل زدن جواب داده گفتم شاید برا منم بده.. ناامید شدم کلا

درسته ولی شاید بدن شما با دیگری فرق داشته باشه  بارداری قبلی من دقیقا سه روز مونده مثبت شد اونم خیلی پررنگ

اخه خیلیا میگفتن 5-6 روز قبل زدن جواب داده گفتم شاید برا منم بده.. ناامید شدم کلا

درسته ولی شاید بدن شما با دیگری فرق داشته باشه  بارداری قبلی من دقیقا سه روز مونده مثبت شد اونم خیلی پررنگ