2777
2789
عنوان

بچها ها حالم بده😭

133 بازدید | 5 پست

من چی گناهی کردم مگه ک اینقدر باید اذیت بشم ...بخدا اینقدر ناراحتم ک دختر نه ماهمو زدم تو بغلم خوابید ولی هنوز تو خواب گریه میکنه ...دلم میخواد بمیرم ..نه شوهر خوبی نه هیچی...هیچوقت نمیبخشم کسایی ک اذیتم میکنن ..

مگ من از شوهرم چی میخوام به جون بچم ن پول میخوام ن خونه ن ماشین من فقط دوست دارم کنارم باشه همینطوری ک من واسه کارام از اون اجازه میگیرم اونم بگیره ن تصمیمشو بگیره اخرین نفر ب من بگه ..خدا عدالتت کجاست😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر بگم ...اصلا گوش نمیده یا میگه باشه ولی خوب ب باشش عمل نمیکنه فکر نکنم کسی از من بدبخت تر باشه

خب اگ ی چند بار بی محلی کنی ی چند روز قهر کنی یادش میمونه ک دفعه بعد کاری خواست بکنه با شریک زندگیش مشورت کنه 

خب اگ ی چند بار بی محلی کنی ی چند روز قهر کنی یادش میمونه ک دفعه بعد کاری خواست بکنه با شریک زندگیش ...

چطوری با پدر مادرم سر شوهرم بحثم شده جایی اونجا ندارم توی شهر غریب تورو خدا اگر راهکار داری بهم بگو