الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم با اون پسر قهر شدی یعنی دیگه نمیخواد ازدواج کنید
من باز ترکیدم 🤕دیگه بدترکم عمرن بتونم عضو بشم 😩ی پسر دارم تا نداره👑 برای همه حاجتام ی صلوات بفرسیدن عزیزان🙏 خدای پسرمو به خودت سپردم راه راستو بهش نشون بده همیشه💝💖
من باز ترکیدم 🤕دیگه بدترکم عمرن بتونم عضو بشم 😩ی پسر دارم تا نداره👑 برای همه حاجتام ی صلوات بفرسیدن عزیزان🙏 خدای پسرمو به خودت سپردم راه راستو بهش نشون بده همیشه💝💖
امشب شب میلاد حضرت زینبه 😍 حضرت زینب تو این شب مبارک حاجتت رو بده اللهم صل علی محمد وال محم ...
انشالله تو هم به حق بی بی زینب خوشبخت بشی بهترین بیاد سراغت آنقدر قرق خوشبختی بشی حسرت هیچی نخوری
من یبار دل تورو شکستم بدش مغذرت خواهی مردم امیدوارم منو از ته دل بخشیده باشی ولی هیچ وقت یادم نرفتی همیشه بات دعا کردم همیشه هرجا یادت بودم کاربریم عوص شده چند بار