2777
2789
عنوان

اندر احوالات خواستگاری

98 بازدید | 6 پست

سلام سلام صدتا سلام 🙋‍♀️

بیایین یه خاطره از خاستگاریم براتون بگم 

شماهم دوست داشتین بگین

من و همسرم سنتی آشنا شدیم ولی به خواست من چندماه باهم رفتیم بیرون تا بیشتر آشنا بشیم

ناگفته نماند همسرم همون جلسه اول بله رو داد از بس من خانم با شخصیت نانازم 🤭😎

تو اون مدت آشنایی من بهش گفتم دوست دارم مهریم حالا هر چی که بزرگترا تصمیم گرفتن تو از خودت بگو به تاریخ تولدم گل یاس تقدیمم میکنی

از خودتم بگو مثلا حرف خودته به کسی نگی من بهت یاد دادما 🤐🤗

روز خاستگاری شد و اوووو چقدر برادراش چونه زدن 🤕🥴

بعد خود جنتلمنش گفت نه همینی که پدر ومادر عروس میگن منم قبول میکنم

برادر شوهرم حالا مهریه دخترش هم همینقدر بودا واسه من چک و چونه میزد 

حال من اصلانم به فکر این نبودم همش منتظر بودم تیر خلاص و بزنه گفتم یادش رفته که اتفاقا هم یادش رفته بود داشتم بهش پیام میدادم یواشکی که یهو لحظه آخر يادش افتاد گفت میخوام به مهریه عروس خانم تعداد تاریخ تولدش شاخه گل یاس اضافه کنم 😁

وای برادرشوهرم گفت یعنی چی اصلا مگه تو میتونی مهريشو بدی که همینجوری اضافه میکنی 

شوهرمم گفت خودم فکراشو کردم😘

بعد خواهرم اومد آشپزخونه پیشم من میخواستم شیرینی ببرم بهم گفت کلک کی بهش یاد داده بودی

بعدش ما رسم داریم چندتا تکه اساس های بزرگ رو داماد میگیره

مادربزرگم گفت ماشین ظرف شویی همسر شیطون بلام با شوخی و خنده گفت حاج خانم چرا ماشین بشوره خودم همه ظرفاشو میشورم

پی نوشت دریغ از یه بشقاب که برای من بشوره 

ولی جاروبرقی جزو وظایف لاینفک خودشه 

یهو یاد اون روز شیرین افتادم گفتم به شماهم بگم😘  

خدایا شکرت که هوامو همه جوره داشتی حتی تو بدترین شرایط و جایی که اصلا فکرش نمیکردم خدایا مراقب دخترکم باش میخوام بهترین تو اخلاق و رفتار باشه موفق و با خدا و مردم دار باشه خدایا تو تربیتش بهم کمک کن   
عشقتون پایدار باشه عزیزم انشالله که هر چی دلتون میخواد با حکمت خدا یکی باشه

قربونت برم عزیزم 

انشاله شماهم خدا بهترینهارو برات رقم بزنه

خدایا شکرت که هوامو همه جوره داشتی حتی تو بدترین شرایط و جایی که اصلا فکرش نمیکردم خدایا مراقب دخترکم باش میخوام بهترین تو اخلاق و رفتار باشه موفق و با خدا و مردم دار باشه خدایا تو تربیتش بهم کمک کن   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی😍

به حق عشق بین حضرت علی و فاطمه عشق بینتون هزار برابر شه

متاهل و متعهد به یه شوهر هیز بی احساس😒💔/پروردگارا شرح صدرم عطا فرما و کار برایم اسان کن که همانا بس تویی بصیر به احوال ما...🤍🦋/یه صلوات واسه رسیدن به حاجاتم مهمونم کن مهربونم اجرت با ضامن اهو...❤/من پری کوچک غمگینی را میشناسم که در اقیانوسی مسکن دارد و دلش را در یک نی لبک چوبی می نوازد ارام ارام.... پری کوچک غمگینی که شب از یک بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد امد🌻🌈به ارزوهام قول رسیدن دادم(توکلت علی الله)🦄💜/ بی ادبی و بی احترامی و بی جواب میذارم اصالت و تربیت ادما خیلی باهم متفاوته...!😌❤/صد هزارمین کاربری/  امام زمانم قلب من به شفافی نگاه شما نیست اما عجیب به دوس داشتن شما مبتلاس ای کاش زودتر بیاید حضرت اقا دنیای کوچیک ما بدون شما دقیقا مث یه قفس تاریکه به هر گوشه اش که نگاه می کنیم دلمون میگیره....🌙💚

خوشبختیتون پایدار گلم 🌹

گلم چهره شو از همون روز اول پسندیدی ؟

گلم میشه بیزحمت تاپیک اخر بری جوابمو بدی اخه در مورد خواستگاری 

خیلی کمک میکنی بهم 💔🙏

لطفا درخواست دوستی ندید 🙏
الهی😍 به حق عشق بین حضرت علی و فاطمه عشق بینتون هزار برابر شه

وای مرسی از دعای قشنگت مهربونم 

انشاله خوشبخت ترین شی

خوشبختیتون پایدار گلم 🌹 گلم چهره شو از همون روز اول پسندیدی ؟ گلم میشه بیزحمت تاپیک اخر بری جوابم ...

راستش بدم نیومد ولی در کل تا خود عقد همش دو دل بودم یه بار میخواستم یه بار نه

الان میرم جواب میدم