2777
2789
عنوان

حق با ماس یا همسایمون؟

177 بازدید | 10 پست

ماهمکف هستیم و پشت پنجرمون جای ی ماشین هست

بعد این‌همسایه طبقه بالایی ما همش ماشینو میذاره اونجا و ماهم مجبوریم بذاریم اونور ک صدای بقیه درمیاد

الان شوهرم ماشین رو برداشت برد این طبقه بالایی ما بدو بدو اومد ماشینش رو گذاشت جلوی پنجره ما و رفت

شوهرم چن بار خواسته تذکربده ولی من نذاشتم

بنطرتون حق با کیه

پفک نمکی سابق هستم برای سلامتی پسرم یه صلوات میفرسی ‏از الان دارم بـه اول فروردین سال ۱۴۰۱ فکـر مـیکـنم کـه چقدر قراره بــا تاریخ رنـد ۰۱/۰۱/۰۱ و جمله “این اتفاق هر صد سال یه بــار مـی افته” و چرت و پرتای دیگه زخم بشیم.  

نه ملک شماست نه همسایه تون. مثل جای پارک بیرون متعلق به همه است

به نظرم همه‌ی ما باید این شعر مولانا رو سرلوحه‌ی زندگیمون قرار بدیم   هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر..آرام تر از آهو بی باک تر از شیرم ..هر لحظه که می کوشم در کارکنم تدبیر..رنج از پی رنج آیدزنجیر پی زنجیر ..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خلاصه که هر کسی زودتر گذاشت برنده است😁

به نظرم همه‌ی ما باید این شعر مولانا رو سرلوحه‌ی زندگیمون قرار بدیم   هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر..آرام تر از آهو بی باک تر از شیرم ..هر لحظه که می کوشم در کارکنم تدبیر..رنج از پی رنج آیدزنجیر پی زنجیر ..
هیچکدوم،بی‌پارکینگی

ن پارکینگ نداریم

پفک نمکی سابق هستم برای سلامتی پسرم یه صلوات میفرسی ‏از الان دارم بـه اول فروردین سال ۱۴۰۱ فکـر مـیکـنم کـه چقدر قراره بــا تاریخ رنـد ۰۱/۰۱/۰۱ و جمله “این اتفاق هر صد سال یه بــار مـی افته” و چرت و پرتای دیگه زخم بشیم.  
نه ملک شماست نه همسایه تون. مثل جای پارک بیرون متعلق به همه است

منم ب شوهرم میگم ولی شوهرم‌از این‌ناراحته ک اون تا میبینه جا خالی شده بدو بدو میاد میذاره جلوی پنجره

حق با هیچکدوم نیست  خیابون که جز خونه شما نیست و مقابل خونه تون هم واحد بالایی میتونه پارک کنه ...

منم ب شوهرم میگم ولی شوهرم‌از این‌ناراحته ک اون تا میبینه جا خالی شده بدو بدو میاد میذاره جلوی پنجره

خوب شوهرت اشتباه میکنه که ناراحت میشه 

همسایه تون شرایط خوب میبینه میره پارک میکنه 

الان ما طبقه زیر زمین مستاجر داریم از اول بهشون گفتیم که اینجا ما ماشین پارک میکنیم هرچند مستاجرمون ماشین ندارن 

ولی چون خونه خودمونه از اول قید میکنیم که بعدا مشکلی پیش نیاد

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد....