2777
2789
عنوان

موی سفید

74 بازدید | 9 پست

دوستان چیکارکنم موهای سفیدم پوشیده بشه..مجردم اگ رنگ پرکلاغی بزارم ک بعدش نمیتونم رنگ موهای دیگ بزارم ..شامپو رنگ بتظرتون خوبه؟میشه بعدش روش‌رنگ دیگ گذاشت؟؟؟

عضو گروه بنفش 💜💜وزن ۸۱😭😭😭وزن هدف ۷۰🤩🤩🤩من میتوووونم تاااعید۱۴۰۱  ب وزن دلخواهم برسم.😍😍😍

رنگ قهوه ای روشن کن

تیکر هدف😇🌻                                                      قشنگِ بعد شب تیره🖤روشنیِ صبح🤍                     شروع :۱۷ آذر ۱۴۰۰ روز چهارشنبه ساعت ۲۰:۵۲:۱۲💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه نمیزارن موهامو رنگ کنم..

همون رنگ موی خودتو بزن

تیکر هدف😇🌻                                                      قشنگِ بعد شب تیره🖤روشنیِ صبح🤍                     شروع :۱۷ آذر ۱۴۰۰ روز چهارشنبه ساعت ۲۰:۵۲:۱۲💜
موی سفیدو توی آیینه دیدم،آهی بلند از ته دل کشیدم

من ۲۰سالمه اما کلا موهام سفید شده😭😭😭

عضو گروه بنفش 💜💜وزن ۸۱😭😭😭وزن هدف ۷۰🤩🤩🤩من میتوووونم تاااعید۱۴۰۱  ب وزن دلخواهم برسم.😍😍😍
نیازی ب بی رنگی نیست؟

نه اصلا

قهوه ای تیره بذار. باز از یه آرایشگر یا کسی که ازش رنگ میخری بپرس ولی فکر کنم قهوه ای تیره اوکی باشه و مشکلی بعدا واسه رنگ روشن نداشته باشی. مثلا شماره n3 یا n4

‏انگلیسی‌ها ضرب المثلی دارند با این مضمون : کسی که فقط لندن را دیده باشد؛ لندن را هم‌ نمیشناسد !               منظور این است که شما باید رم، پاریس و برلین را هم ببینی تا بتوانی بگویی لندن شهر خوبی هست یا نه...           «تک منبعی بودن» انسان را متعصب و خشک بار می‌آورد و عمق فهم او را به طرز عجیبی کاهش میدهد !
قهوه ای تیره بذار. باز از یه آرایشگر یا کسی که ازش رنگ میخری بپرس ولی فکر کنم قهوه ای تیره اوکی باشه ...

قربوونت مرسی.‌