2777
2789
عنوان

آیا همه مامانا اندازه من عاشق نی نی شون هستن یا فقط من این جوری ام؟

| مشاهده متن کامل بحث + 795 بازدید | 54 پست
پسرمن 3-4 روز تب داشت انفولانزا گرفته بود من از شدت ناراحتی نصف شدم خداشاهده تاصبح بالا سرش گریه کردم که چرا مراقب نبودم اینطوری شد
وقتی پایین ترینم خداامید من است،وقتی تاریک ترینم خداروشنایی من است، وقتی ضعیف ترینم خدا نیروی من است، وقتی غمگین ترینم خدا آرام جان من است
عزیزم خدا حفظش کنه شهره جون
^^وَإِن یَکَادُ الَّذِینَ کَفَرُوا لَیُزْلِقُونَکَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّکْرَ وَیَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ وَمَا هُوَ إِلَّا ذِکْرٌ لِّلْعَالَمِینَ^ خدا رو شکر خواهر یا داداش نیکی جونم عیدی سال 96 ماست7

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شیرین ترین سختی دنیاست مادر بودن
^^وَإِن یَکَادُ الَّذِینَ کَفَرُوا لَیُزْلِقُونَکَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّکْرَ وَیَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ وَمَا هُوَ إِلَّا ذِکْرٌ لِّلْعَالَمِینَ^ خدا رو شکر خواهر یا داداش نیکی جونم عیدی سال 96 ماست7
ﻧﺘﺮﺱ اﮔﻪ ﮔﺎﻫﻲ ﺑﺎﻫﺎﺵ جﺩﻱ ﺑﺎﺷﻲ ﻣﺜﻞ ﻣﻦ ﻟﻮﺱ ﻧﻤﻴﺸﻪ ﺑﭽﻪ ﻣﺤﺒت ﭘﺪﺭ و ﻣﺎﺩﺭ ﺑﺮاﺵ ﻏﺬاﻱ ﺭﻭﺣﺸﻪ اﻻﻧﻢ ﻛﻮﭼﻮﻟﻮﺕ 9 ﻣﺎﻫﺸﻪ ﺧﻴﻠﻲ ﺯﻭﺩﻩ ب اﻱ ب ﺧﻮﺭﺩ ﺟﺪﻱ ﭼﻴﺰﻱ ﺣﺎﻟﻴﺶ ﻧﻴﺴﺖ ﺑﺰﺭﻛﺘﺮ ﻛﻪ ﺷﺪ ﺳﺮ ﻭﻗﺘﺶ ﻣﻴﻔﻬﻤﻲ ﻛﺠﺎ ﺑﺎﻫﺎﺵ ﺟﺪﻱ ﺑﺎﺷﻲ ﻓﻌﻼ اﺯ ﺑﻮﺩﻥ ﻛﻨﺎﺭ ﻫﻢ ﻟﺬﺕ ﺑﺒﺮﻳﺪ
من دو قلب دارم که بیرون از سینم میطپند ❤❤خوشبختی مگه غیر اینه
آخه شیرین جون مابایکی هم به هیچ کاری نمیرسیم شما که 2تاداری خدا صبرت بده منکه تا پسرم بزرگ نشه قصددومی نمیکنم
وقتی پایین ترینم خداامید من است،وقتی تاریک ترینم خداروشنایی من است، وقتی ضعیف ترینم خدا نیروی من است، وقتی غمگین ترینم خدا آرام جان من است
مرسی از راهنماییت ویینا
خاله هادخمر منو دیدید؟http://photo.ninisite.com/Showphoto.aspx?vid=2014010413553053256
میشه یه سوالی ازتون بپرسم؟
این حس عاشقانه تون از کی شروع شد؟توی بارداریتون هم همچین حسی داشتین؟
من با این که فکر می کردم خیلی عاشق بچه ام بشم اما الان که 22 هفته باردارم چندان حسی بهش ندارم.
حتی از تکوناش زیاد خوشم نمیاد یه حس خاصی دارم.
Lilypie Pregnancy tickers
نه عزیزم من از بارداری این طور نبودم
نازنین جان منم تو شکمم بود هیچ حسی نداشتم حتی تا یکی دوماه اولم همینطور ولی هرچی بزرگتر میشه بیشتر بهش علاقه پیدامیکنم پدرشم همینطور
وقتی اولین بار دیدمش
ﺑﭽﻪ ﺩﻭﻡ ﺧﻴﻠﻲ ﺗﺎﺛﻴﺮ ﺭﻭﻱ ﻛﻢ ﺷﺪﻥ ﺣﺴﺎﺳﻴﺖ ﺷﺪﻳﺪ ﭘﺪﺭ و ﻣﺎﺩﺭ ﺭﻭﻱ ﺑﭽﻪ اﻭﻝ ﺩاﺭﻩ ﺭﻓﺘﺎﺭﻫﺎﻱ ﻫﻤﻪ ﻣﺎﺩﺭا ﺧﻴﻠﻲ ﻃﺒﻴﻌﻴﻪ ﻛﻪ ﻋﺎﺷﻖ ﺑﭽﻪ ﻫﺪﺷﻮﻥ ﻫﺴﺘﻦ
من دو قلب دارم که بیرون از سینم میطپند ❤❤خوشبختی مگه غیر اینه