2777
2789
عنوان

آیا همه مامانا اندازه من عاشق نی نی شون هستن یا فقط من این جوری ام؟

| مشاهده متن کامل بحث + 795 بازدید | 54 پست
فکر کنم اکثراً اینجوری باشن نمیشه گفت همه اینجورین چون تو همین سایت دیدیم که اومدن از بچه های حتی شیرخواره گله می کنن و می گن حوصله نداریم و خستمون کرده...

ولی منم عاشق پسرم هستم تمام زندیگیم رو هم بهش می دم تا اون فقط بخنده و یه مامان بگه..
پسر عزیزم! بودن تو بزرگترین نعمت زندگی و خندیدن تو قشنگ ترین لحظه زندگی ماست.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها بیایید همه با هم واسه کسا نی که منتظر مادر شدن هستن یه آمین دسته جمعی بگیم
^^وَإِن یَکَادُ الَّذِینَ کَفَرُوا لَیُزْلِقُونَکَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّکْرَ وَیَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ وَمَا هُوَ إِلَّا ذِکْرٌ لِّلْعَالَمِینَ^ خدا رو شکر خواهر یا داداش نیکی جونم عیدی سال 96 ماست7
همه مامان ها اینجوری هستند اما نذار با این همه محبت وابسته شدید بشه
اینجوری برای خودت سخته و هم برای آینده نی نی نازت بد میشه
بذار ازت حساب ببره
چون فردا دیگه حرفت رو نمیخونه
بچه ها وقتی بزرگ میشن میفهمن چجوری از پدر و مادر سوء استفاده کنند
زندگی آبتنی در حوضچه اکنون است
منم کشته مرده شم
دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است: السلام علیک یا علی بن موسی الرضا*** اللهّمَ صَلّ عَلی عَلی بنْ موسَی الرّضا المرتَضی الامامِ التّقی النّقی و حُجّتکَ عَلی مَنْ فَوقَ الارْضَ و مَن تَحتَ الثری الصّدّیق الشَّهید صَلَوةَ کثیرَةً تامَةً زاکیَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَه کافْضَلِ ما صَلّیَتَ عَلی اَحَدٍ مِنْ اوْلیائِکَ
ﻭاﻱ ﻧﮕﻮ ﻣﻦ ﺭاﺑﺭاﻩ ﺩﺧﺗﺮﻣﻮ ﻣﺒﺒﻮﺳﻢ ﻗﺮﺑﻮﻧﺶ ﻣﻴﺮﻡ ﺑﻬﺶ ﻣﻴﮕﻢ ﻣﺜﻞ ﻣﺎﻩ ﻣﻴﻤﻮﻧﻲ ﺧﻮﺩﺷﻢ ﺷﺒﺎ ﻫﻲ ﻣﻴﺮﻩ ﻛﻨﺎﺭﻩ ﭘﻨﺠﺮﻩ ﻣﻴﮕﻪ ﻣﺎﻣﺎﻥ ﻣﺎه اﻳﻨﺎﻫﺎش ﻣﻨﻢ ﻣﻴﮕﻢ ﺧﻮﺩﺕ ﻣﺎﻫﻲ ﻭﻟﻲ ﻭﻗﺘﻲ ﺷﺒﻂﻮﻧﻲ ﺯﻳﺎﺩ ﻣﻴﻜﻨﻪ ﺟﺪﻳﻢ ﺑﺎﻫﺎﺵ ﺑﺮﺧﻮﺭﺩ ﻣﻴﻜﻨﻢ ﺧﺨﺦ

ﻛﻼ ﻣﻦ ﺑﭽﻪ ﺩﻭﺳﺖ ﻧﻴﺴﺘﻢ ﻭﻟﻲ ﻋﺎﺷﻖ ﺑﭽﻪ ﻫﺎﻱ ﺧﻮﺩﻣﻤﻤﻤﻤﻢ
من دو قلب دارم که بیرون از سینم میطپند ❤❤خوشبختی مگه غیر اینه
دخملت چند وقتشه گلم...

البته زیادی هم بخوای به خواسته هاش بها بدی و برآورده کنی لوس می شه فردا نمی تونه تو جامعه وارد بشه ...
منم مادرم ولی پسرمو به دنیا نیاوردم این شانسو نداشتم که تکوناشو حس کنم بهش شیر بدمو.......... رحم اجاره بود خداروشکر خدا بچه خودمو بهم داد اینقدر دوستش دارم که تو خواب میخوام نخوابم ونگاهش کنم 10 سال سعی کردیم خودم حامله بشم ولی حکمت خدا چیز دیگه ای بود پسرم ایمان 21 ماهشه از شدت علاقه بهش بیماری وسواس فکری گرفتم تا سرفه میکنه میترسم تروخدا برام دعا کنین دارم دارو مصرف میکنم دعا کنین هیچ مادری بی فرزند نمونه و خدا ایمان منم برام همیشه حفظ کنه
متوکلان به خدا هرگز خجل نخواهند شد http://kheyrie-mehr.mihanblog.com/
خوب معلومه همه مادرا عاشق پاره های تنشون هستن ولی این نباید باعث بشه بچه لوس بار بیاد
وقتی پایین ترینم خداامید من است،وقتی تاریک ترینم خداروشنایی من است، وقتی ضعیف ترینم خدا نیروی من است، وقتی غمگین ترینم خدا آرام جان من است
خدا رو شکر همه مثل خودمن نیکی من 9 ماه شه
^^وَإِن یَکَادُ الَّذِینَ کَفَرُوا لَیُزْلِقُونَکَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّکْرَ وَیَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ وَمَا هُوَ إِلَّا ذِکْرٌ لِّلْعَالَمِینَ^ خدا رو شکر خواهر یا داداش نیکی جونم عیدی سال 96 ماست7
آمــــــــــــــیــــــــــــــــــــن یا رب الـــــــــعــــــــــالــــــــــــــــمــــــــــــــــیـــــن
شهره جون همین باعث نگرانی منه جونم