2777
2789
عنوان

همه چیز درباره آیسینگ

183 بازدید | 0 پست

معروف ترین کاور برای تزئین بیسکویت هاست. از سفیده ی تخم مرغ و پودر قند درست می شه و برای رقیق کردنش از آب استفاده می کنن. به جای سفیده ی تخم مرغ خام، که ممکنه مشکلاتی برای سلامتی افراد ایجاد کنه، می شه از  پودر مرنگ استفاده کرد. پودر از سفیده ی تخم مرغ خشک شده به همراه تثبیت کننده تشکیل شده است.

خاندان سلطنتی بریتانیا و فرانسه بسیار در رشد، تنوع و گسترش محصولات قنادی نقش داشتن. اونها براشون چیدن میزهای دسر متنوع و پر زرق و برق خیلی مهم بود و در پی درخواست هاشون، شف ها مجبور به خلق رسپی های جدید می شدن. این آیسینگ هم به خاطر کیک عروسی ملکه ویکتوریای انگلستان نوشته شد. ملکه برای مراسم ازدواجش کیک عروسی بسیار بزرگ و کار شده سفارش داده بود. در اون زمان، کیک های عروسی خاندان سلطنتی با میوه های خُشکِ خیسانده شده در برندی پخته می شد، تعداد طبقات و مدل کیکی که ملکه سفارش داده بود، ایجاب می کرد که سرآشپز ها خییلی زودتر از مراسم شروع به آماده سازی کیک کنن. شف فرانسویِ ملکه به دنبال راه حلی برای خراب نشدن میوه های توی کیک و با علم به اینکه پودر قند توی محیط موندگاره و کاور کردن با آیسینگ نمی ذاره هوا داخل کیک نفوذ کنه و کیک خراب شه، این رسپی رو طراحی کرد. چون اولین بار خاندان سلطنتی برای کیک عروسیشون از این آیسینگ استفاده کردن اسمش شد رویال آیسینگ.

لوازم قنادی کیت کت

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792

داغ ترین های تاپیک های 2 روز گذشته

اگه‌

asraam | 16 ساعت پیش
داغ ترین های تاپیک های امروز