2777
2789

جنسیت فرق نداره چه دختر چه پسر 

مثلا قصدم اینه روانشناسی قبول شم توی کرج و یکی دیگه هم برق و قدرت خونده و... 

جفت طرف قصد دارن دانشگاه کرج قبول قبل شن 

چقدر احتمالش هست؟ من خودم کرجم ایشون شمال ( احتمال داره ایشون هم بیان کرج برای همیشه ) با این وجود چقدر احتمالش هست؟

سوال دومم اینه اگه شهرای متفاوت قبول شدیم میشه انتقالی گرفت کرج؟ هر دو طرف ها

لطفا اگه اطلاعاتی دارین بگین برام خیلی مهمه 

یک ترم حتما باید تو دانشگاه اصلی بخونید، بعد درخواست انتقالی بدید، اگر هر دو دانشگاه قبول کنند، منتقل میشین

شرایط انتقال رو بخونید، معمولا از دانشگاه های پایین تر به بالاتر انتقال پذیرفته نمیشه

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فكر كنم حداقل يه ترم بايد توي شهري كه قبول شده بخونه بعد انتقالي بگيره يكي از اقوام ما همين كارو ك ...

یعنی اگ هر دو بخواییم بریم کرج با انتقالی میشه؟ 

یا مثلا هر شهر دیگه 

یک ترم حتما باید تو دانشگاه اصلی بخونید، بعد درخواست انتقالی بدید، اگر هر دو دانشگاه قبول کنند، منتق ...

نه منظورم تغییر دانشگاه توی شهر هست 

مثلا از یه شهر به شهر کرج 

منظورم اینه 

شهر به شهر 

نه منظورم تغییر دانشگاه توی شهر هست  مثلا از یه شهر به شهر کرج  منظورم اینه  شهر ب ...

خب منم همین رو توضیح دادم، مثلا از تهران به کرج احتمال موافقت بالاست، ولی از گرمسار به کرج سخته...

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.