2777
2789
عنوان

زن ها خودشون هم احترام نمیخوان😐

465 بازدید | 24 پست

تو یه تاپیک میگه،اره مرد زن شاغل میخواد که از پولش استفاده کنه

مردا پرو شدن

مردی که پولداره میگه زن تو خونه

اما مردی که تنبل هست میگه زن باید کار کنه

این حرفای مسخره چیه واقعا😐😐😐😐

پس کو؟این همه احترام احترام میکنید

اره دیگه زن فقط اشپزی کنه،مرد هر ماه یه پولی بده به همسرش 

همه چیز تموم بشه 

وقتی اینکه یه مرد اجازه میده همسرش تو جامعه مفید باشه و مستقل باشه رو پرویی و تنبلی یه مرد میبینن

هیچووووقت اوضاع کشور و احترام به زن درست نمیشه

والا مردا هم همچین طرز فکری ندارن

هر چی توهین هست،از طرف همجنس هست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه اتفاقا همه چیز از زنهاست 

همینجا هر وقت کسی درباره استدلال حرف میزنه زود سرکوبش میکنن 

همه نه ولی برخی از خانوما خودشون نمیخوان آزادی داشته باشن 

پ.ن:منظورم از آزادی لخت شدن نیست.  منظور اینه که بتونن روپای خودشون وایستن

ما حرفای تلخ و نیش و کنایه هامونو مینویسیم و چند دقیقه بعد فراموش میکنیم /اما این رو به خاطر بسپاریم که چه غرور هایی هستند که زیر این جملات خرد میشوند. چه قلب هایی که میشکنند💔🖤. به خاطر انسان بودن همدیگر را درک کنیم.  به قدرت منفی کلماتی که از اون ها استفاده میکنیم فکر کنیم و درنهایت انسان باشیم 🙏🏻😊/دوستان گل من هیچی بخدا تو دلم نیست.  بعضی وقتا اعصابم خورد بودنی اشتباه مرتکب میشم مثل اکثر مردم.  اگه جایی شما رو ناراحت کردم بهم بگید تا با تمام وجود ازتون پوزش بخوام 🙏🏻

من از بدو ورودم به نی نی سایت متوجه شدم که اینجا از دم به اقایون ارزشی قائل نمیشن...این از این...یعنی کلا خیانت و نمیدونم رفتار های غیر اخلاقی و اینا رو زیر سر اقایون میبینن...

و خب خانوما هم دیگه چی بگم:/

این نظر من بود دوستان:)نپرین بهم:)

..el miedo es estúpido, arrepentirse también
من از بدو ورودم به نی نی سایت متوجه شدم که اینجا از دم به اقایون ارزشی قائل نمیشن...این از این...یعن ...

وای دقیقااااااا

اینجا فقط و فقط و فقط اقایون بد هستن

فقط هم اونا خیانت میکنن

فقط هم اونا عامل جدایی هستن

هیچکس به خودش نگاه نمیکنه 

من از بدو ورودم به نی نی سایت متوجه شدم که اینجا از دم به اقایون ارزشی قائل نمیشن...این از این...یعن ...

واقعا حرفتون حق بود 👌

ما حرفای تلخ و نیش و کنایه هامونو مینویسیم و چند دقیقه بعد فراموش میکنیم /اما این رو به خاطر بسپاریم که چه غرور هایی هستند که زیر این جملات خرد میشوند. چه قلب هایی که میشکنند💔🖤. به خاطر انسان بودن همدیگر را درک کنیم.  به قدرت منفی کلماتی که از اون ها استفاده میکنیم فکر کنیم و درنهایت انسان باشیم 🙏🏻😊/دوستان گل من هیچی بخدا تو دلم نیست.  بعضی وقتا اعصابم خورد بودنی اشتباه مرتکب میشم مثل اکثر مردم.  اگه جایی شما رو ناراحت کردم بهم بگید تا با تمام وجود ازتون پوزش بخوام 🙏🏻
عزیزم من شاغلم اونوقت دیشب شوهرن بهم میگه چرا پولاتو نمیاری تو زندگی خرج کنی اینو چی میگی میشه بگی؟

من با حرفشون موافق هستم

زندگی مشترک،یعنی تلاش مشترک 

خرج و مخارج خونه باید بر عهده هر دو نفر باشه 

وای دقیقااااااا اینجا فقط و فقط و فقط اقایون بد هستن فقط هم اونا خیانت میکنن فقط هم اونا عامل جدا ...

استدلال غلطی هم هست منتها چیزی هم نمیشه گفت چون درجا ترور میشی و کاربریت میترکه  

..el miedo es estúpido, arrepentirse también