سلام دوستان ..من چند روز پیش خوابو بیدار بودم که دیدم یه بچه تو بغلم دراز کشیده و خودمم دراز کشیدم پیشش به همراه همسرم...بعد دقیقا من و همسرم تو خواب همون لباسایی تنمون بود که در واقعیت هم تنمون بود..در واقع داشتم همون لحظه رو خواب میدیدم...کسی تجربه مشابه داشته تو بارداریش؟
.دوس دارم همسرم خوب شه معجزه شه و سنگای کلیه ش از بین بره و دیگه هیچوقت سنگ نسازه...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من یه شب قبل سونو تعیین جنسیتدخواب دیدم یکی واضح بهم گفت بچت دختره فرداش ک رفتم دختر بود.ولی قبلش همش خواب میدیدم یه پسر بور چشم رنگی بغلمه بهش شیر میدم
خواب چند بار دیدم ولی پهره بچه بعد بیدار شدن یادم نموند اصلا ولی یه عکس شوهرم از بچگی اش داشت خیلی بامزه است توش همیشه یه بچه اون شکلی تصور میکردم الان پسرم دقیقا همون شکلی شده با اون عکس مو نمیزنه کپی برابر اصله باباش
بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲