2777
2789

سلام دوستان ..من چند روز پیش خوابو بیدار بودم که دیدم یه بچه تو بغلم دراز کشیده و خودمم دراز کشیدم پیشش به همراه همسرم...بعد دقیقا من و همسرم تو خواب همون لباسایی تنمون بود که در واقعیت هم تنمون بود..در واقع داشتم همون لحظه رو خواب میدیدم...کسی تجربه مشابه داشته تو بارداریش؟

.دوس دارم همسرم خوب شه معجزه شه و سنگای کلیه ش از بین بره و دیگه هیچوقت سنگ نسازه...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم تا حالا دو بار خواب دیدم یکی خیلی کوچولو و نوزاد بود بغل خودم بود😍 یکی شش هفت ماهه بود با یه ...

ای جانم 

.دوس دارم همسرم خوب شه معجزه شه و سنگای کلیه ش از بین بره و دیگه هیچوقت سنگ نسازه...
من دیدم اما بچم اصلا اون شکلی نبود

جدی؟ من اونی که تو خواب دیدم رو دوس داشتم کاش همون بشه 

من یه شب قبل سونو تعیین جنسیتدخواب دیدم یکی واضح بهم گفت بچت دختره فرداش ک رفتم دختر بود.ولی قبلش همش خواب میدیدم یه پسر بور چشم رنگی بغلمه بهش شیر میدم

بهشت آنجایی است که؛به جایِ نوشتن...آرام درِ گوشش بگویی؛تو تموم زندگیمی.  
جدی؟ من اونی که تو خواب دیدم رو دوس داشتم کاش همون بشه 

منم خیلی اونو دوس داشتم کپ خودم بود😂😍

ولی بچم دقیقا شبیه باباش بود

لایک نکن 😎.ریپلی کن ریپ دوسدارم😍صلواتم نمیخوام برای خودت بفرس😎🖐
من یه شب قبل سونو تعیین جنسیتدخواب دیدم یکی واضح بهم گفت بچت دختره فرداش ک رفتم دختر بود.ولی قبلش هم ...

آخی عزیزم ماشالله دخترتون...دخترتون شبیه اونی که تو خواب پسر دیدینش شد؟

منم خیلی اونو دوس داشتم کپ خودم بود😂😍 ولی بچم دقیقا شبیه باباش بود

ای جون دلم ماشالله خدا حفظش کنه...همشون یه طور خاصی قشنگن...

آخی عزیزم ماشالله دخترتون...دخترتون شبیه اونی که تو خواب پسر دیدینش شد؟

نه اصلا وقتی بدنیا اومد موهاش مشکی مشکی بود چشماشم همینجور ولی الان موهاش خرمایی روشنه

نه اصلا وقتی بدنیا اومد موهاش مشکی مشکی بود چشماشم همینجور ولی الان موهاش خرمایی روشنه

ای جانم هزار ماشالله..خدا حفظش کنه دختر زیبا رو..

ای جانم هزار ماشالله..خدا حفظش کنه دختر زیبا رو..

فدات عزیزم.ایشالا کهدشماهم نی نی تون همون چیزی که میخای بشه

خواب چند بار دیدم ولی پهره بچه بعد بیدار شدن یادم نموند اصلا ولی یه عکس شوهرم از بچگی اش داشت خیلی بامزه است توش همیشه یه بچه اون شکلی تصور می‌کردم الان پسرم دقیقا همون شکلی شده با اون عکس مو نمیزنه کپی برابر اصله باباش

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲