2777
2789
عنوان

میگما امروز بهم ثابت شد وقتی میگن.....🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 2136 بازدید | 165 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به این دلیل 🤣🤣🤣🤣🤣🤣👇👇👇

عررررررررر😂😂👀👀👀👀😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂جا ناری خالی😀😀😀😀

💎👑دنیا رو داری!؟     یه نازنین مثل نازنین من نداری هیچی نداری💎✨🌍                                                                      ✨🌍دنیام تو چشمات خلاصه میشه💙S💙                            ماه ناز عاشق دوستاشششه❤🤙🏻
ببین میدونم چی میگیا متوجه نمیشم😂👀👀 @پیراشکی_سوخته_     دل آرام بی معرفت بیا ببینمم ...

خودتیییی؟؟؟؟

امروز اومدم آب بخورم لیوان از دستم افتاد شکست مامانم اومد گفت فدای سرت اشکالی ندارع بعدا فهمیدم اون لیوان و عمم داده بود  
خودتیییی؟؟؟؟

بله بیشعورررر خودممممم میموننننن

💎👑دنیا رو داری!؟     یه نازنین مثل نازنین من نداری هیچی نداری💎✨🌍                                                                      ✨🌍دنیام تو چشمات خلاصه میشه💙S💙                            ماه ناز عاشق دوستاشششه❤🤙🏻
بله بیشعورررر خودممممم میموننننن

چای نمیدونی تعلیق شدی چقدر ناراحت شدم کم مونده بود گریه کنم 😥😭😭وایییییییی

امروز اومدم آب بخورم لیوان از دستم افتاد شکست مامانم اومد گفت فدای سرت اشکالی ندارع بعدا فهمیدم اون لیوان و عمم داده بود  
باشه 🤣🤣🤣😂🤣🤣😂 پاچیددددددددمممم

من یه جوری پخ زدم زیر خنده صابر گرخید عرررررررر👀😂👀👀😂😂😂😂😂😂

چای نمیدونی تعلیق شدی چقدر ناراحت شدم کم مونده بود گریه کنم 😥😭😭وایییییییی

عزیییزززم فداتششم من ببخشید