2777
2789
عنوان

ترس دختر 1 سال و چهار ماهه ام

90 بازدید | 10 پست

دارم دیوونه میشم از ناراحتی

دخترم جدیدا تو اتاق خواب میره، یا هرجا، یهو صداش کنیم... یا یه صدا بشنوه جیغ میکشه میترسه میاد بغلم... موقعی که دارم میخوابونمش اگر اتفاقی حرفی بزنم جیغ میکشه میچسبه بم و به سختی اروم میشه... توروخدا راهنماییم کنید، نیازه ببرمش روانپزشک؟ 

چراغ خواب داره،؟ جدیدا فیلم ترسناک ندیده؟ بهش بگو مامان از چی میترسی

1 سال و چهار ماهشه... نمیتونم که باش حرف بزنم پیش خودم میخوابونمش! چراغ اتاقو خاموش میکنم وقتی میخوام بخوابونمش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتمالا از چیزی ترسیده که اینطوری شده 

یه روانشناس کودکان ببرش

اینجانب جومونگ دوبار توسط جاسوسان (چیزای سایت😒) فروخته شدم و تسو (نی نی یار) کاربریمو به آتش کشید ولیییی من دوباره بازگشتم💜😐🤣
چطور ببرم اخه، بچه 1 سال و چندماهه رو

با خودتون صحبت میکنه مشاور تا شاید بتونه دلیل ترسشو پیدا کنه بالاخره اونا کلی موارد اینچنینی داشتن

اینجانب جومونگ دوبار توسط جاسوسان (چیزای سایت😒) فروخته شدم و تسو (نی نی یار) کاربریمو به آتش کشید ولیییی من دوباره بازگشتم💜😐🤣

تو نت هم سرچ گنی راجبش احتمالا کمکت می کنه روانشناس الان خیلی کمکی فکر نکنم کنه یه سری چیزی میگه خودت هم میدونی الان میترسه بقلش کن زیاد نازشو بکش تو تاریکی هم فعلا تنها نره بقلش کن برو تو اتاق که خیلی هم تاریک نیست هی بوسش کن نازش کن از سرش میوفته