2777
2789

من یه مدت حلقه کمر زدم.

الان زانوهام موقع بالارفتن از پله ها و بلند شدن بدجور قرچ قرچ میکنن در یه حد که خودم صداشو میشنوم هر کی دستش بزاره رو زانوم موهای تنش سیخ میشه.

کسی اینجوری بوده؟

اگه میدونید تورو خدا بگید

دکتر بهترین راهه عزی

عزیزایی ک حاجت دارین حتما امضامو بخونین حاجت روا میشین خواهرا سوره مبارکه محمد معجزه می‌کنه       سوره محمد بخون عالیه معجزشو میبینی تو زندگیت دوای هر دردیه تونستی همه روز بخون اگه وقت نداری شنبه ها که متعلق به آقا رسول الله ص هست بخون یا روزی یه صفحه یا آیه هرچی در توانته بخون کلا ۳۸ تا آیه داره ولی معجزشو میبینی ب خدا توکل و اعتماد کن و بخون امتحان نکن گله من 🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم این مشکلو داشتم ی مدت پودر سنجدو باشیر میکس میکردمو میخوردم هر شب خیلی خوب بود خیلی

تا اینک دیدم صورتم پف کرد (صورت استخونی دوسدارم)

گذاشتم کنار 

"خدا "‍حواسش به ‌‍قلبت ‍هست...                                        کاربر97                 

پای مرغ بخور (با پیاز بزار پزه ادویه بزن و اون آب مرغی که حالت ژله داره رو بخور)

قرص تیامکس هم خوبه (ویتامین Bهست)البته اگر زانوهات درد میکنه موثره اگه فقط صدا میده همون پای مرغو بخور👌

کاربر خانم هستم

سلام گلم یه مدت از پله ها زیاد بالا نرو و ورزشایی انجام نده که زانوهات هدف بگیره من خودم زمانی که زیاد از پله ها برم یا زیاد راه برم اینجور میشم و قرچ قرچ میکنن شیر زیاد بخور کمتر راه برو مخصوصا از پله زیاد نرو تشدید میکنه بزار حالا بهتر بشه کلسیم و ویتامین دی در صورت لزوم مصرف کن یه مدت بگذره خوب میشه کشش عضلات زانو درد و اینا بعد از ورزش همشون طبیعین و بدن تو اینجور مواقع نیاز به استراحت داره دوش اب گرم هم بگیر☺

آنچه که مرا نکشد ،  قوی ترم میسازد🌻