2777
2789

میگی غیر واقعی و دور از ذهن 

میدونی چند تا قاضی و وکیل تا حالا رو. این پرونده تو این چند سال تحقیق کردن ؟!!!!!! اونام غیر واقعی و دروغ بود؟!!!! 

طرف با زبون خودش میگه کشتم دیگ ی عده چرا انکار میکنن نمیفهمم 

در مورد جسدم باور نمیکنم تا حالا نگفته باشه شاید به قدری وحشتناک بوده طریقه از بین بردن جسد ک قاضی ترجیح داده علنی نشه موضوع

پلیس تونست به حرف بیاره خب گفت ک انداخته اشغالی 

بعدم رفتن خارج خیلی طبیعیه شاید از واکنش خانواده آرمان و تهدید و مشکل و اینا نگران بودن و البته رفتن که زندگی جدیدی شروع کنن..اینجا موندن براشون سخت بوده و کاری نداشتن دیگه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا من هم خیلی عجیبه که چطور نتونستن از یه پسر بچه ۱۷ ساله حرف بکشن و این همه مدت واقعیت رو نگفته&nb ...

خوب هربار یه چیز گفته ظاهرا ثبات شخصیتی نداشته یه چیز اعتراف میکرده فرداش میزده زیرش

هرچی بوده با اعدامش موافق بودم 

الان یه سری میان می‌ریزن روی سرم ولی خودتونو بذارید جای خانواده دختر 

عزیز یک خانواده نبود اون دختر 

هزارتا آرزو نداشت .

امید نداشت 

خانواده نداشت 

مادر پدر نداشت ؟ 

چرا جنازشو هشت ساله مادرش ندیده آخه اگه واقعی باشه یه آدم چه قدر می‌تونه پست باشه که مادرش گفته جای بچمو بگو از اعدام صرف نظر میکنم بگه نه 

رونی کلمن دایی هستم قصد ازدواج باهیچ جاناتانی ندارم.مزاحم بشید بدبخت میشید
از کجا معلوم مرده واقعا به حرف آوردن یه بچه ۱۷ ساله این قدر سخته؟! قلدر های ساواک رو به حرف میاوردن ...

یعنی اون همه وکیل و دادستان و قاضی نفهمیدن،ملتی که هیچ رشته ای از مسائل حقوقی ‌‌وجزایی و کیفری پرونده های پیچیده ندارن.میفهمن؟

فقط 13 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ابدولله ماننسی حسینا.
یعنی اون همه وکیل و دادستان و قاضی نفهمیدن،ملتی که هیچ رشته ای از مسائل حقوقی ‌‌وجزایی و کیفری پروند ...

نه اون بیست سی تا قاضی و وکیل نمی‌فهمن مردم عادی ک از این چیزا سر در نمیارن می‌فهمن 😂 

یه خانومی به اسم مریم عباسی امشب لایو داره در مورد این موضوع میگه سندای زیادی دارم که اثبات بی گناهی آرمان هست که امشب یکیشو میخوام رو کنم تا قبل اعدام ارمان خانواده اش اجازه نمیدادن چون تهدیدشون کرده بودن ولی الان دلیلی برای مخفی موندن این موضوع نیست 

منم کنجکاوم ببینم چی میخواد بگه

مگه آدم یادش میره بهش چی گذشت تا گذشت‌.‌...