2777
2789
عنوان

دلم برای میز ناهار خوری تنگ شده🥲

751 بازدید | 49 پست

قبل بدنیا اومدن پسرم همه وسایل سرجاشون بود

بعد اینکه بونیا اومد و راه افتاد مجبور شدم ایینه شمعدونم رو جمع کنم و سلفون بکشم و بذارم روی میزناهار خوری

بعد الان بخاطر پسرم روی زمین غذا میخوریم

دلم برای روی میز غذا خوردن تنگ شده🥲

پفک نمکی سابق هستم برای سلامتی پسرم یه صلوات میفرسی ‏از الان دارم بـه اول فروردین سال ۱۴۰۱ فکـر مـیکـنم کـه چقدر قراره بــا تاریخ رنـد ۰۱/۰۱/۰۱ و جمله “این اتفاق هر صد سال یه بــار مـی افته” و چرت و پرتای دیگه زخم بشیم.  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بزار انباری شمعدوناتو

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

ی وقتایی پسرتو قبل غذا بخوابون آینه رو جابجا کن رو میز بخورید

کالری شماری وزن شروع۷۹.۸۵۰ تاریخ ۲۵آبان۱۴۰۱ هدف اول۷۵🔓  هدف دوم ۷۲🔐هدف سوم ۷۰🔒هدف چهارم ۶۵🔒نه تو می مانی   نه اندوه   و نه هیچ یک از مردم این آبادی...
دورش وروی پایهاش فوم بکش استفاده کن

ب میز کاری نداره ک

ایینه رو میره تکون میده و من میترسم برگردونه روی سرش

واس همین کلا جمع کردم

پفک نمکی سابق هستم برای سلامتی پسرم یه صلوات میفرسی ‏از الان دارم بـه اول فروردین سال ۱۴۰۱ فکـر مـیکـنم کـه چقدر قراره بــا تاریخ رنـد ۰۱/۰۱/۰۱ و جمله “این اتفاق هر صد سال یه بــار مـی افته” و چرت و پرتای دیگه زخم بشیم.  
دو سه سالش بشه راحت میتونه بشینه سر میز واسه غذا برادرزاده من از دو سالگی هروقت میاد خونم سر میز می ...

خدا حفظش کنه

خداکنه بتونم ایینه شمعدونم رو برگردونم سرجاش

بزار انباری شمعدوناتو

ن انباری دارم 

ن پارکینگ 

ن بالکن