2777
2789
عنوان

زیگیل تناسلی(خانم ها بیاین)

434 بازدید | 20 پست

سلام خانما من یه ضایعه پوستی رو کنار ورودی واژنم زده  و باردارم قبلا نبود خارش و سوزش هم ندارع شکلش هم شبیه این عکسایه وحشتناک اینترنتی نیست بنظرتون چیه؟ عکسشو بزارم کات کنم فقط برامدگیه مشخص باشه میتونید نظر بدین؟ لطفا شخصی بیاین!

اینم بگم هر سال تست پاپ میدادم که خوب بود همه چیم.و اینکه الانم از اول بارداریم رابطه نداشتم که بگید شاید شوهرت داده! شوهرمم تنش سالمه با این حال چکش کردم ولی بازم اصلا التش بامن برخورد نکرده که بگم از اون گرفتم!! ولی هر ماه میرم دو س بار چکاپ زنان و معاینه چون بارداریم پر خطرع چکم میکنن و میترسم اونجا گرفته باشم!

🥰🤱🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ربطی نداره اگه زگیل باشه حتی ممکنه از رابطه ای که چند سال پیشم بوده باشه گرفته باشی

اره درسته ولی تو تستام باید میزد که دارم ک تا پارسال قبل بارداریم منفی بود

🥰🤱🏻
اره درسته ولی تو تستام باید میزد که دارم ک تا پارسال قبل بارداریم منفی بود

نه تو پاپ اسمیر معمولی که معلوم نمیشه ، باید یه تست جدا بگیره که هزینشم فک کنم ۶۰۰،۷۰۰ ایناس

هفت دیگ نوبت دارم تا اونموقع دق میکنم😭

زیاد فکرش نکن و فکر بد نکن 

ایشالا هیچی نیس

دوستم برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستی❤️   همراه چالش بهاری فیت شو وزن الان۷۹      👈هدف اول ۷۵     👈هدف دوم ۷۰   👈 هدف سوم ۶۵   👈هدف آخر ۵۵ 💪 
اگه باشه هم کنترل میشه ترس نداره نگران نباش

یعنی ممکنه یوقت از مطب گرفته باشم؟ هر چی فک میکنم میگم اخه اینا همه چیشون یبار مصرفه زیر اندازا همه چی فکرم دیگ کار نمیکنه

🥰🤱🏻