2777
2789
[QUOTE=217965345]اصولی ترین رژیمی بود که تا حالا گرفتم اصلا رژیم سختی نیس نسبت به بعضی رژیما  چ ...

توی رژیم فقط میزان برنج و نون و ماکارونی و سیب زمینی کم میشه متناسب با وزنت میگن مثلا صبح باید چه مقدار نونی بخوری یا ظهر چند قاشق برنج

ولی به جاش میتونی هرچقدر خواستی خورش بخوری یا مثلا مرغ بخوری 

خوردن آش و سوپ و اینا محدودیتی نداره هرچقدر خواستی میخوری 

مثلا اگه یه روز قرمه سبزی پخته بودی همراه با خانوادت همونو میخوری فقط تو خورش بیشتری میخوری و برنج کمتر

میزان عسل و خرما و مغزیجات و اینا هم متناسب با وزنت تپی یه روز مشخص میشه که چقدر باید استفاده کنی

روزی نیم ساعت هم میتونی پیاده روی کنی برقصی یا هر ورزشی که دوست داری انجام بدی

جواب ریپلای های احمقانه را نمیدم پس اگه پاسخی دریافت نکردی خودت تا آخر خطو برو . گاهی باید سکوت کنی تا اصالت به جای تو حرف بزنه...
توی رژیم فقط میزان برنج و نون و ماکارونی و سیب زمینی کم میشه متناسب با وزنت میگن مثلا صبح باید چه مق ...

مرغ ماهی کباب خوراکلوبیا

خوراک عدسی

کوکو سبزی

تخم مرع

مصرفش ازاده 

جواب ریپلای های احمقانه را نمیدم پس اگه پاسخی دریافت نکردی خودت تا آخر خطو برو . گاهی باید سکوت کنی تا اصالت به جای تو حرف بزنه...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توی رژیم فقط میزان برنج و نون و ماکارونی و سیب زمینی کم میشه متناسب با وزنت میگن مثلا صبح باید چه مق ...

شیرینی و شکلات و ویفر و چیپس و پفک و اینا ممنوعه 

کلا اگه رعایت کنی سبک زندگیت خیلی خوب میشع

یه روز در ماه هم ازادی هرچی میخوای بخوری

[QUOTE=217966060]توی رژیم فقط میزان برنج و نون و ماکارونی و سیب زمینی کم میشه متناسب با وزنت میگن مث ...

نه اینستاگرام دارن و اپلیکشن هم دارن 

الانم شما تحت نظرشونو هستید   دوهفته ایی رژیمشون یا یه رژیممیدن برا یکماه

رژیمشون یک ماهه هست

الانم شما تحت نظرشونو هستید   دوهفته ایی رژیمشون یا یه رژیممیدن برا یکماه

من اگه ۲ کیلو دیگه کم کنم باید ازشون رژیم تثبست بگیرم

یکماه باید رژیم تکراری بگیری

دوره ی رژیمشون یک‌ماهه هست اصولا خیلی از پزشکای تغذیه اینجوری هستن

[QUOTE=217966789]درماه چند کیلو کم می‌کردید تمام  یکماه و رژیمهاشونو میفرستن براتون یا یه رژیم یه هفته ایی میفرستن برا یکماه ببخشید زیاد سوال میکنم پشتیبانشون پیگیری میکنن ی