2777
2789

دکتر غیاثوند 

من با رژیماشون ۲۰ کیلو کم کردم

جواب ریپلای های احمقانه را نمیدم پس اگه پاسخی دریافت نکردی خودت تا آخر خطو برو . گاهی باید سکوت کنی تا اصالت به جای تو حرف بزنه...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند کیلو کم کردید هزینه کرمانی یکم بالاست

کرمانی ۳ماهه میگیره یه جا سیب دایت ۲۰ روزه نزدیکه۶۰ تومن من با سیب دایت ۱۰تا کم کردم با کرمانی هم ۴تا البته درماه کلن۱تا۱.۵ الانم کالری شماری میکنم چون غذارو تعیین میکردن سخت بود میتونی از اپ زیره رژیم بگیری تحت نطر دکتر کرمانیه

اصولی ترین رژیمی بود که تا حالا گرفتم اصلا رژیم سختی نیس نسبت به بعضی رژیما 

چون دکتر کرمانی اصولا میگه امروز حتما باید این غذا ها رو بخوری ولی دکتر غیاثوند متناسب با غذای خانواده رژیم میده و اصلا رعایتش سخت نیست

جواب ریپلای های احمقانه را نمیدم پس اگه پاسخی دریافت نکردی خودت تا آخر خطو برو . گاهی باید سکوت کنی تا اصالت به جای تو حرف بزنه...
اصولی ترین رژیمی بود که تا حالا گرفتم اصلا رژیم سختی نیس نسبت به بعضی رژیما  چون دکتر کرمانی ا ...

ویزیتشم ماهی 67تومنه

[QUOTE=217965345]اصولی ترین رژیمی بود که تا حالا گرفتم اصلا رژیم سختی نیس نسبت به بعضی رژیما  چون دکتر کرمانی 

میشه یه نمونه از رژیمش بفرستی یا بگی یه روز رژیمش چجوری ممنون