2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

در صورت مهاجرت بله ولی تو ایران راننده اتوبوس و تاکسی از مهندسی درآمدش  بیشتر

😐بستگی داره مهندس چی باشی و از کدوم دانشگاه 

وگرنه که الان سر هر جالیزی یه کانکس زدن ب اسم دانشگاه ازاد و پیام نور و مهندس میدن بیرون

خانم آقای دکتر

باید خیلی خیلی تلاش کنی خیلی

من همسرم عاشق رشتشه و تموم وقتشو صرف کارش کرده البته تو دوستاش که میبینم فقط همسر من دنبال رشته تحصیلیش شده و الان مجموعه خودشو راه اندازی کرده وگرنه بقیشون جاهای غیر مرتبط کار میکنن

دختر نازم غافلگیرمون کرد و بیست روز جلوتر تشریف فرما شد☺️
برق خواجه نصیر نظرت چیه عزیز سالهاست دارم کار میکنم نظرمو گفتم تا اشتباه ۲۰ سال پیش من نکنن

منم مکانیک تهران خوندم و کلا تغییر فاز دادم به دلایلی ولی مهندسای موفق اطرافم کم نیستن از برق و مکانیک و حتی متالوژی  تهران و امیر کبیر و شریف

یه نفر که جزییات فکر و مسیری که رفته رو نمیدونم رو قطعا نمیتونم سنجه قرار بدم

گرچه که بنا به همون دلیل کانکس که گفتم پول بد داره پول خوبم از بین میبره و مهندسای داغون دارن مهندسای واقعی رو بدنام میکنن ولی مهندس خوب همیشه یا راه میسازه یا راه پیدا میکنه

خانم آقای دکتر
منم مکانیک تهران خوندم و کلا تغییر فاز دادم به دلایلی ولی مهندسای موفق اطرافم کم نیستن از برق و مکان ...

من سالها تو کار بودم.

فقط از نظر درآمد تو مهندسی ، کسایی درآمد خوب دارن که تو بیزینس هستن نه فنی.

منظورم گرفتن پروژه خاص و ...

یعنی درآمد ناشی از تجارت نه فنی.

من و همسرم  کارمون تو صنعت ریلی بود.

متاسفانه در ازائ درسی که میخونیم اصلا درآمد مناسبی نیست.

دیگه خودتون میدونین که درسای رشته برق و یا قبول شدن تو برق سراسری کم از پزشکی نداره.

ولی درآمد مهندس از پیراپزشکی هم حتی کمتر چه برسه به پزشکی.

ولی برای مهاجرت دقیقا برعکس ، اپلای کردن یه فنی خیلی خیلی راحتتر از پزشکی و پیراپزشکی

من سالها تو کار بودم. فقط از نظر درآمد تو مهندسی ، کسایی درآمد خوب دارن که تو بیزینس هستن نه فنی. ...

انشاءالله که موفق باشید ولی دکترای برق شریف 

دکترای برق تهران

فوق لیسانس عمران تهران

فوق لیسانس متالوژی تهران

ارشد نرم افزار اصفهان

ارشد عمران سازه های ابی شیراز

ارشد مهندسی پزشکی امیر کبیر

یه زوج ارشد برق شریف

بجز یکیشون که کلا از لیسانس اپلای کرد و رفت امریکا بقیشون همه ایرانن و کارای فنی مرتبط با رشته شون میکنن و واقعا درامدای بالا دارن. همشونم واسه دهه هشتاد و نوده دوران تحصیلشون نه پیرن نه پارتی داشتن

منم اگه بخاطر همسرم نبود تغییر رشته نمیدادم و الانم به عنوان یه دندانپرشک صادقانه میگم که مهندس خوب میتونه درامد خیلییییی بالاتری از دندانپزشکی داشته باشه با سختی ها و استرسا و درگیریای به مراتب کمتر از دندانپزشکی

خانم آقای دکتر