2777
2789
عنوان

بیبی چک

222 بازدید | 9 پست

سلام دوستان.من حدودا ۲سال هس تو اقدامم...این ماه باید هفتم پریود میشدم ولی هنوز ک خبری نیست...دهم بیبی چک زدم منفی بود😓ولی فک میکردم زود بوده....من همیشه قبل پری سینه درد میگرفتم ولی این بار اصلااااا....و اینکه کمرم درد میکنه....من وقتی میخام پری بشم از قبلش بخاطر اینکه زیر شکمم درد میگیره متوجه میشم...ولی این سری فقط کمر درد دارم و فک میکنم ک قرار نیس ک پری بشم...بنظرتون امیدوارم باشم برا بارداری؟؟؟امروز هم بیبی چک زدم بازم منفی بود😭کسی بوده روز ۸ پری بیبی چکش منفی  شده و باردار بوده

خداجونم..به هرکی نی نی میخواد یه نی نی سالم و خوشکل عطا کن....الهی امین...  

انشاالله بارداری به امیدخدا😍😍😍من اولین بارداریم سیزده روز از موعدم گذشته بود بی بی زدم رو دونی هم پوتزدا روز گذشت بی بی زدم مثبت شد ...خواهرم دو روز بعد از موعد زد مثبت شد 

خدایا دل هممونو آروم کن 😍آرامش و مهربانی سهم دل هممون آمین 🤲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشاالله بارداری به امیدخدا😍😍😍من اولین بارداریم سیزده روز از موعدم گذشته بود بی بی زدم رو دونی هم ...

از یه ماما پرسیدم گف امکان بارداری نیست

انشاالله بارداری به امیدخدا😍😍😍من اولین بارداریم سیزده روز از موعدم گذشته بود بی بی زدم رو دونی هم ...

ینی قبلش هرچی بیبی میزدین منفی بوده؟

يه آزمايش خون بده ازفكروخيال درمياى ولى ٨رور زمان زياديه حداقل يه هاله مينداخت انشالله كه باردارباشى

بگويارب،چه بدگفتم چه بدكردم كه خويشتن را نزدت ديوودد كردم؟
يه آزمايش خون بده ازفكروخيال درمياى ولى ٨رور زمان زياديه حداقل يه هاله مينداخت انشالله كه باردارباشى

فردا ازمایش میدم..ولی میدونم ک باردار نیستم

نه عزیزم اصلا نزدم قبلش کلا یه بار سیزده روز بعد موعد زدم مثبت بود...مثلا خواهرم ماه قبل سه روز عقب انداخت بی بی زد هاله انداخت من خوشحالی داشتم دیوانه میشدم دومی هم زد هاله انداخت ...ولی متاسفانه باردار نبود دکتر بهش گفت ممکنه یه داروی چیزی استفاده کردی که هاله انداخت 😔😔😔😔

خدایا دل هممونو آروم کن 😍آرامش و مهربانی سهم دل هممون آمین 🤲
فردا ازمایش میدم..ولی میدونم ک باردار نیستم

توكل بخدا انشالله باردارباشى امروز روز اول ماه هست ختم سوره واقعه بردار انشالله حاجت رواميشى

بگويارب،چه بدگفتم چه بدكردم كه خويشتن را نزدت ديوودد كردم؟

دوست من پریود ش عقب افتاده بود هر چی بی بی چک میزد منفی بود رفت آزمایش داد مثبت بود. یسری ها بی بی چک نشون نمیده

برو آز بده خیالت راحت باشه. اگه واکسن زدی شاید برای اون عقب افتاده