2777
2789
عنوان

بارداری پوچ؟

1145 بازدید | 22 پست

کسی تجربشو داشته؟

من طبق اخرین پریودی ۸ هفته تمامم

ولی رفتم سونو گفت ۴ هفته رو نشون میده و احتمالا بارداری پوچو داد.ولی دکترم گفت بازم صبر میکنیم

کسی چيزي میدونه

صبر کن

حداقل دو هفته بعد دوباره حتما دکتر بهت میگه برو سونو.

اگر پوچ باشه سونو نشون میده.

بعضیا خود به خود خونریزی میکنن و سقط میشه ولی بعضیا نه و باید دکتر بهت قرص بده.

الان بهترین کارت آرامش و صبر تا سونو بعدی.

ان شالله هر چی هست خیر باشه برات

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چکار کردین دفع شد خودش

نه من نه درد داشتم نه خونریزی چه روزهای بدی گذروندم چقد گریه کردم تشکیل بشه دکتر بهم قرص داد بعد ۶ روز افتادم خونریزی دکتر گفت خونریزی افتادی بیا بیمارستان رفتم اونجا سه تا شیاف خون و لخته بود کیسه نبود اخرم کورتاژ شدم

امروز یکم ترشحات قهوه ای رنگ دارم ممکنه شروعش باشه؟ و دوتا پاهامم بسته مث اینکه کوهنوردی کرده باشی

اره امکان داره فردا بیشتر بشه و دل دردش زیاد خونریزیت زیاد بود نمون خونه من بیچاره دچار کم خونی شدم

ایشالا که برای هیچکس اتفاق نیفته کورتاژ دردناکه؟

خود کورتاژ مثل سزارین بی حسی از کمر ولی دوز اون بی حسی کم تره اثلا نه درد داره نه چیزی  خود سقط درد داره  اولش از طرفی وقتی غم تو دلت باشه دردش بیشتر من چون مادرای باردار بیمارستان میدیدیم حالم بدتر شد چون من درد برا نابودی میکشیدم نه امید چه روزایی بود داره ۳ ماه میشه

نه من نه درد داشتم نه خونریزی چه روزهای بدی گذروندم چقد گریه کردم تشکیل بشه دکتر بهم قرص داد بعد ۶ ر ...

همزمان با قرص

داروهای گیاهی گرم استفاده نکردین

کمک کنندن

همزمان با قرص داروهای گیاهی گرم استفاده نکردین کمک کنندن

زعفران خیلی خوردم و کلی طناب اما نشد انگار رحمم محکم بود ولی نقص کرومزوم جرات نکردم دوباره اسم اقدام دوباره بیارم عوارض جسمی زیاد داشتم