2777
2789

به نظرتون حسابداری خوبه براش کنکور بدی؟

به نظرم رشته‌ای هست که اگر وقت بزاری میتونی رتبه خوبی براش بیاری سختیش در حد رشته‌های دبیرستانی توی این زمینه نیس

نظر شما جیه؟

اره بازار کارش خیلی خوبه

خیلیا میپرسن من ازدواج کردم یا نه؟من درحال حاضر مجردم، قبلا تا پای سفره عقد رفتم، روی صندلی هم نشستم حتی عاقد هم اومد تااینکه عروس و دوماد اومدن مجبور شدم پاشم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دارم از هنرستان میخونم به نظرت براش کنکور بدم به هدف دولتی؟

منم الن دبیرستانم

ولی نمیدونم کنکور حسابداری بدم یا ن

خیلیا میپرسن من ازدواج کردم یا نه؟من درحال حاضر مجردم، قبلا تا پای سفره عقد رفتم، روی صندلی هم نشستم حتی عاقد هم اومد تااینکه عروس و دوماد اومدن مجبور شدم پاشم.

من ازکنکورانسانی حسابداری اوردم

:)💛🌻 "دختربچه ۱۳ساله" کارت ملی نداره،اجازه گرفتن گواهینامه نداره،اجازه مسافرت رفتن نداره،حق رای دادن نداره،هیچ کارتجاری ومالی ای نمیتونه انجام بده و صلاحیت انجام هیچ کاری رو نداره! اما صلاحیت کافی برای"بله" گفتن سرسفره‌ی عقد رو داره😊 خودتون‌متوجه هستید دیگه؟💛🌻🚫درخواست دوستی ندید بخصوص آقایون،قبول نمیکنم،باتچکر🤌🏻  ....
دمت‌گرم👏 به نظرت شاغل شدن تو بانک خوبه؟

مرسی 

اره خیلی عالیه اگه بتونی کارمندبانک بشی ولی من توی بانک کارنمیکنم

:)💛🌻 "دختربچه ۱۳ساله" کارت ملی نداره،اجازه گرفتن گواهینامه نداره،اجازه مسافرت رفتن نداره،حق رای دادن نداره،هیچ کارتجاری ومالی ای نمیتونه انجام بده و صلاحیت انجام هیچ کاری رو نداره! اما صلاحیت کافی برای"بله" گفتن سرسفره‌ی عقد رو داره😊 خودتون‌متوجه هستید دیگه؟💛🌻🚫درخواست دوستی ندید بخصوص آقایون،قبول نمیکنم،باتچکر🤌🏻  ....

من خودم علوم قضایی میخونم زیاد دخالت نمیکنم تو این مباحث ولی خب هرچیزی نیاز به زرنگ بودن داره قطعا نوع دانشگاه و رشته شما مثلا اقتصاد برین یا امور مالی بانک یا حسابداری کاملا متفاوته . 

و اینکه در شرکت استخدام شین یا بانک 

بانک هر ساله امتحانی میگیره که خیلیا این باور رو دارن با پارتی هستش . حقوقش کارمندی هست اما مزایای خوبی داره.

در کل بخوام بگم بعد تحصیل باید واسه بانک مورد نظر امتحان بدین. چون بانک بهتر از شرکت های خصوصی و دولتی هست که به وضوح روشنه.

عالیه اگ بتونی بری من خودم ۳ سال بانک بودم امنیتو راحتی کارش خوب بود درامدش خوب نبود ینی من راضی نبو ...

میشه خواهش کنم یکم یعنی هرچی میتونی راجبش توضیح بدی.

من خیلی شغل بانک رو دوست دارپ به نظرم جای پیشرفت داره

و اینکه درمورد ازمونش اقنکه چه منابعی خوندی چطور بود