2777
2789

به خاطر عفونت رحمم دکتر چندتا قرص چرک قوی بهم داده که از دیروز حالم بد شد.امروز صبح رفتم اورژانس چون همش غش میکردم دکتر اورژانس گفت نباید همزمان این همه قرص چرک بهت می‌داده و به شدت ضعف کردی و همین طور حمله عصبی بهت دست داده الان یکم بهترم ولی احساس میکنم معدم زخم شده برای اولین باره درد می‌کنه نمیتونم غذا بخورم و عصب گردن و پاهام همش میگیره تیر می‌کشه حال راه رفتن ندارم به نظرتون چکار کنم بهتر شم؟شما تجربه داشتین؟

یکم بیسکوییت با خرما برداشتم دارم کم کم میخورم اصلا نمیتونم چیزی بخورم 🤕

اگه دسترسی به دکتر زنانتون دارید، پیشش برید یا زنگ بزنید تا داروهاتونو اگه میشه عوض کنن. 

سه شیره بگیرید آب بزنید بخورید. گلاب بخورید. آویشن و پونه دم کنید ،بخورید. هم برای بالا بردن فشار خوبه، هم کلا برای عفونت و ایمنی بدن خوبه. البته جایگزین داروهاتون نیست .

سعی کنید چیزهای مقوی بخورید. آبگوشت یا عصاره گوشت. تخم مرغ. عسل. گلاب. 

اگه دسترسی به دکتر زنانتون دارید، پیشش برید یا زنگ بزنید تا داروهاتونو اگه میشه عوض کنن.  سه ش ...

خیلی ممنون🌹نمیتونم از جام بلند شم گوشی هم نمیتونم نگاه کنم واقعا ممنون من برم یکم بخوابم🌹🌹🌹🌹🌹🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.