2777
2789

من یک هفته پیش ی سقط داشتم ک امروز رفتم واسه سونو گفت ک ی تیکه هایی از جفت مونده دکترم گفت بهت دارو میدم اگ افتاد ک خب اگ ن باید کورتاژ بشی .کورتاژ چه عوارضی داره واقعا بده ؟ یا درد داره؟ واقعا خیلی سخته تو شهر غربیم پسرم ۸ ماهشه نمیدونم چیکار کنم اگ اطلاعاتی دارین لطفا برام بنویسین .عکس سونو هم گذاشتم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام ،من چندماه پیش انجام دادم هیچ دردی نداره والبته بابی هوشی انجام دادم راحت میشی ،اگربه بچه شیرنمیدی بومادران بامریم گلی ورازیانه ،تخم شوید وبگیرباهم دم کن به نبات بخوربروزیردوش آب گرم شکم وکمرتوماساژ بده چندباربشین پاشوکن دفع میشه اگرنشدکرتاژ کن