2777
2789
عنوان

ازدواج ( قانون جذب)

473 بازدید | 9 پست

دوست عزیزم سلام

قانون مهم موفقیت اینه که شاد باشیم تا موفقیتها یکی پس از دیگری به سراغمان بیاید نه اینکه منتظر باشیم موفقیتی اتفاق بیفتد بد شاد باشیم.شما همین الان هم که ازدواج نکردید باید سعی کنید که از زندگی تون لذت ببرید و خودتون رو دوست داشته باشید شما باید خصوصیات همسر ایده آل خودتون بنویسید تجسم کنید و شکرگزاری کنید بابتش و با ایمان به اینکه شما لایق داشتن بهترین همسر هستید با مشخصات مد نظرتون برای داشتن همچین همسر ایده آلی شاد باش. روی عزت نفس خودتون کار کنید و در عین حال با با تصوراتی مثل اینکه همین الان دست شما در دست همسر ایده التان هست و در حال قدم زدن در یک باغ یا یک پاساژ هستید سعی کنید همواره احساساتتان را بالا و مثبت نگهدارید، قطعا مدارات تغییر خواهند کرد و اتفاقات عالی اتفاق خواهند افتاد.

من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد…

یعنی معجزه های خدا واقعیه !؟

منم عاشق شدم به خاطر مخالفت خانواده و هم انرژی های منفی که قبل خواستگاری دادم از دستش دادم

یعنی میشه که بهم برسیم یه روزی 

خوابای زیادی میبینم که معجزه شده برام و ....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یعنی معجزه های خدا واقعیه !؟ منم عاشق شدم به خاطر مخالفت خانواده و هم انرژی های منفی که قبل خواستگا ...

عزیزم بهت پیشنهاد میکنم با قانون جذب آشنا بشی 

بری سایت حسین عباسمنش یا هر استاد انگیزشی دیگر 

کلی فایل رایگان هست کلی سوال و‌جواب و‌کلی نتیجه هست بخونی و عمل کنی عالیه. 

در ضمن اون فرد رو رها کن ما نمیتونیم روی افراد خاص تمرکز کنیم و به زور برشون گردونیم

خوشبحالشان اونا بختشون ازاول همون بوده من کردم نشد

ببین از کلام تو بر تو حکم میشود 

جمله تو هزار تا ارتعاش منفی داشت 

این یک باور غلطه که بقیه فقط شانس دارن و من ندارم 

باید بارها با خودت تکرار کنی من خوش شانس ترینم

عزیزم بهت پیشنهاد میکنم با قانون جذب آشنا بشی  بری سایت حسین عباسمنش یا هر استاد انگیزشی دیگر& ...

جنگ مگ رهاش کنم

اون همه زندگی منه 

کتاب چهار اثرو سه دور خوندم قانون جذب میدونم 

جنگ مگ رهاش کنم اون همه زندگی منه  کتاب چهار اثرو سه دور خوندم قانون جذب میدونم

روی خودت کار کنی قوی باش 

رهایی از نظر وابستگی بود عزیزم، اون موقع اون اگه در مدار تو باشه به سمتت میاد و ازدواجتون شکل میگیره

روی خودت کار کنی قوی باش  رهایی از نظر وابستگی بود عزیزم، اون موقع اون اگه در مدار تو باشه به ...

در طول روز به زندگیم میرسم درس و کارای دانشگاه و کلاس آنلاین و کارای هنرجویام از صبح تا شب درگیر کارامم ولی همش یه حفره خالی وسط دلمه و شب ها موقع خواب فقط خیلی فکر و‌گریه میکنم