2777
2789

الانم هرچی پیام میدم سین‌ نمیکنه..بخاطر ی پالتوی چرم ۶۰۰ از من گرفت

هممون ی روزی مردیم؛ توی سکوتی که هیچوقت، هیچکس، هیچ جوره درکش نکرد..‌.

منکه هیچوقت اعتماد نمیکنم نمیخرم

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

یه پالتو کچه الان ۷۰۰ تومن ایناست چرم که جای خود داره هیچ ارزونی ای بی دلیل نیست حالا بلاک کرده یا فقط ج نمیده

مادرت فهمید اگر بوسیدمت فوری بگو / در احادیث آمده همسایه را اکرام کن 😶‍🌫️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه پالتو کچه الان ۷۰۰ تومن ایناست چرم که جای خود داره هیچ ارزونی ای بی دلیل نیست حالا بلاک کرده یا ف ...

نه اخه بقیه جاها ارزون تر میدادن...بلاک نکرده 

نه اخه بقیه جاها ارزون تر میدادن...بلاک نکرده 

با یه پیج دیگه یه محصول دیگه اشو دایرکت بده ببین جواب میده یا نه

همه پيجا كلاهبردار نيستن ولي توشون زياده  من لوازم ارايش خريدم بي كيفيت بود ولي ريسه لامپي خر ...

من ۶۰۰ تومنی سفارش دادم رفته ی پالتوی ۲۰۰ تومنی فرستاده تازه از جعبه هم فهمیدم از ی فروشگاه معتبر فرستاده رفتم زنگ زدم به فروشگاه گفتن اصلا چنین ادمینی نداریم ما..

با یه پیج دیگه یه محصول دیگه اشو دایرکت بده ببین جواب میده یا نه

دایرکت دادم جواب داد کلی هم تهدید کردم ولی هیجی نشد

تازه من شمارشم دارم اونم جواب نمیده

من الان دو هفته اس کفش خریدم هر چی میگم کد رهگیری واسم بفرست نمیفرسته قرار بوده 9 روزه برسن کفشام حا ...

پیام بدی جوابتو میده؟

دایرکت دادم جواب داد کلی هم تهدید کردم ولی هیجی نشد تازه من شمارشم دارم اونم جواب نمیده

😑😑😑😑 فک کنم پولت پرید

من ۶۰۰ تومنی سفارش دادم رفته ی پالتوی ۲۰۰ تومنی فرستاده تازه از جعبه هم فهمیدم از ی فروشگاه معتبر فر ...

وا قشنگ عکس بذار هم اونه توپیچ دیدی هم خودش 

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️