2777
2789

کدوم دکتر و کدوم بیمارستان برای زایمان طبیعی بهتر؟

من از شوشتر میخام بیام 

نمیدونم چیکار کنم اینجا بیمارستان خوب نداره...

چ دکتری برای طبیعی خوب ک زیاد بخیه نخورم

چ روش و بیمارستانی خوبه؟

👪
اگر دکتر خیلی خوب میخوای من فقط میتونم دکتر جواد مرفوع رو بهتون معرفی کنم

دکتر زایمانه؟من خجالت میکشم آقا

بین بیمارستان

مهر و آریا و آپادانا و میلاد کدوم بهتر؟

👪

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستم اریا زایمان کرد ولی سزارین بود

زن عموم طبیعی بوده تو اریا ولی از دکترش خبر ندارم که کی بوده

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️
راضی بود از زایمان طبیعیش؟

اره خیلی

بچه اولشو تو بیمارستان خاتم شوشتر طبیعی اورد دومیو سومیو رفت اریا میگفت بهترین کارو کردم رفتم بیمارستان خصوصی چقدر خوبه رسیدگی میکنن مسکن میزنن

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️
اره خیلی بچه اولشو تو بیمارستان خاتم شوشتر طبیعی اورد دومیو سومیو رفت اریا میگفت بهترین کارو کردم ر ...

ع چ جالب اونم مث من شوشتر بوده

چرا بقیه نموند شوشتر؟

من خواهر شوهرم خاتم ۴۵ بخیه خورد مثانش اومد پایین اصن خواستن رحمشو بعد ۶ سال و فقط ی زایمان درارن ک رفت تهران و دکتر و..تا تونست دومی رو هم بیاره اونو سز کرد تو آپادانا

انگار اریا از بقیه خیلی بهتر.

من جاریم آریا بوده ولی اینقدر یوبس و نچسب ادم بپرسه فک میکنه از حسودی اون قرار بره...

بعد ببخشید چند روز قبل زایمان رفت اهواز؟

👪
ع چ جالب اونم مث من شوشتر بوده چرا بقیه نموند شوشتر؟ من خواهر شوهرم خاتم ۴۵ بخیه خورد مثانش اومد پ ...

نمیدونم عزیزم مادرش خونش اهواز بود فک کنم اخرای بارداریش رفت اونجا تا ده روز بعداز زایمانش

سلام عزیزم گلم من اهواز زندگی می کنم خودم دو تا زایمان ام پیش خانم دکتر مهدوی رفتم دو تا شیر به شیره نمی دونید چقدر سخته انگار دو قولو داری کارشون خیلی خوبه خواهر بزرگم جراحی ترمیمی زیبایی انجام داد خیلی راضی بود آدرس و تلفن اینستاگرام شو برات میزارم عزیزم تماس بگیر هماهنگ کن 061_43722498

drmahdavi.ir موفق باشی عزیز دلم دل به دل خوش

سلام عزیزم گلم من اهواز زندگی می کنم خودم دو تا زایمان ام پیش خانم دکتر مهدوی رفتم دو تا شیر به شیره ...

ممنونم گلم لطف کردی.زایمانات طبیعی بودن خانم مهدوی کدوم بیمارستانن؟من آپادانا میخام برم.

ماما خصوصی هستن یا زایمان میکنن؟

👪