2777
2789

نه ولی از صابون گوگرد خیلی راضی ام جوش نمیذاره بزنیم

با خدا باشو پادشاااااهی کن ؛ بی خدا باشو گدااااایی کن 😍😍😍😍😍 عشق اول و آخرم فقط خدااااااااااااااااااااااااست 😍😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اطرافیانم از صابون کلیندا ویرگو برای جوش و صابون پیگمنتا ویرگو برای لک جای جوش استفاده کردن و به هر کی معرفی کردم کلی بعدش تشکر کرد ازم .... از داروخانه می تونید تهیه کنید 

Star Ancestor🐍🧝🏼‍♀️🌠🪽🫀✨️

صابون به دلیل قلیایی بودنش چربی مفید پوستم میشوره 

و پوست به مرور خشک و دهیدراته میشه 

در ننیجه پوست خشک مستعده لک و چروک میشه 

بهتره از شوینده ملایم مثل ژل شستشو استفاده بشه برای شستشوی روزانه صورت 

برای لک هم از کرم آبرسان و کرم ویتامین سی 🌹

گوگرد شنیدم بوش خیلی بدتره از تریاکه 

نه زیاد بو نمیده ولی خیلی تمیز میکنه پوستمو حساب کن من ۳۲ سال سن دارم ولی اگه مراعات نکنم جوش میزنم ققط صابون گوگرد بهم ساخت😍

با خدا باشو پادشاااااهی کن ؛ بی خدا باشو گدااااایی کن 😍😍😍😍😍 عشق اول و آخرم فقط خدااااااااااااااااااااااااست 😍😍😍😍
صابون به دلیل قلیایی بودنش چربی مفید پوستم میشوره  و پوست به مرور خشک و دهیدراته میشه  د ...

همه اینارو استفاده کردم عزیزم هیچ تاثیری نداشت شدیدا پوستم حساسه الانم که مخصوصا ماسک میزنیم همش فقط گونه هام جوش میزنه و جاش نمیره خیلی اذیت میشم 

که جهان رنج بزرگیست ، نگارا تو بخند💜
من اطرافیانم از صابون کلیندا ویرگو برای جوش و صابون پیگمنتا ویرگو برای لک جای جوش استفاده کردن و به ...

اره منم از همین دو تا صابون استفاده میکنم واقعا معجزه کرده

حواستون به بعضی از کارا و حرفاتون باشه چون خیلی وقتا ببخشید کارچسب زخمو نمیکنه 
من اطرافیانم از صابون کلیندا ویرگو برای جوش و صابون پیگمنتا ویرگو برای لک جای جوش استفاده کردن و به ...

حتما امتحان میکنم خیلی ممنون💜

نه زیاد بو نمیده ولی خیلی تمیز میکنه پوستمو حساب کن من ۳۲ سال سن دارم ولی اگه مراعات نکنم جوش میزنم ...

خشک نمیکرد پوست صورتتو؟!

من الان خودم صابون میزنم بعدش ابرسان یا روغن درخت چای میزنم به صورتم 

خشک نمیکرد پوست صورتتو؟! من الان خودم صابون میزنم بعدش ابرسان یا روغن درخت چای میزنم به صورتم 

آره منم آبرسان میزنم 

پوست صورت من مختلط هس فقط پیشونیم خشک میشه 

که آبرسان بزنم حل میشه