2777
2789

سوال نپرسیدی که

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانما منم سوال دارم برای اینکه اقدام میکنیم باردار شیم باید چیکار کنیم؟

زندگی وقتی اونی میشه که ما میخوایم  که خودمون بسازیمش😇نه اینکه منتظر باشیم واسمون بسازن😊زندگیتوخودت بساز...امکان داره کسی دیگه بسازه اونی نباشه که تو میخوای😉

[QUOTE=217889454]من بعنوان کسی ک الان اقدام کردم و لنگ در هوا تو نی نی سایتم و شب ۱۴ پریم هست در خدمتم😂😂😂[/QUعزیزم شما بعد پاک شدنت فوری اقدام کردی یک شب درمیون؟

کـه دانـد بجـز ذات پـروردگـار...کـه فـردا چـه بازی کند روزگـار
[QUOTE=217889454]من بعنوان کسی ک الان اقدام کردم و لنگ در هوا تو نی نی سایتم و شب ۱۴ پریم هست در خدم ...

ان شاالله بگیره

زندگی وقتی اونی میشه که ما میخوایم  که خودمون بسازیمش😇نه اینکه منتظر باشیم واسمون بسازن😊زندگیتوخودت بساز...امکان داره کسی دیگه بسازه اونی نباشه که تو میخوای😉
روز تخمک گذاری رابطه داشته باش

روز۱۱پری رفتم سونو گفت فولیک غالب مشاهده میشه منم روز ۱۱و۱۲و۱۴و۱۷پری و روز۵و۸ اقدام داشتم

[QUOTE=217889454]من بعنوان کسی ک الان اقدام کردم و لنگ در هوا تو نی نی سایتم و شب ۱۴ پریم هست در خدم ...

نه عزیزم من روز ۱۲ اقدام کردم امشبم ک ۱۴ و میخام ۱۶ و نهایت ۱۸ پری اقدام کنم راستی سیکلام ۳۰ روزه و مرتبه امروزم ک از صبح ترشحات تخم مرغی رو دارم

خدایا عاشقتم ...میدونم ک میدونی😍
فدات عزیزم😘

نشی