2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم منم وقتی سرپا میمونم حتی بعضی اوقات همینطوری احساس میکنم بدنم کم اورده دستام سرد میشه و میشینم فقط انگار کل بدنم یه طوریه انگار جون ندارم

یعنی منم مثل شما ضعف دارم؟

عزیزم منم وقتی سرپا میمونم حتی بعضی اوقات همینطوری احساس میکنم بدنم کم اورده دستام سرد میشه و میشینم ...

واییی دقیقا منم اینطورم ،همش دوس دارم دراز بکشم ،

منم کم خونی دارم افت پتاسیم چی هس منم همیشه بی حالم وضعف میکنم

کم خونی که من همیشه داشتم ،اما اینطور احساس ضعف نمیکردم ی نوروبیون میزدم توپ میشدم ،الان اونم اثر نداره

خیلی بده بعد باید برم دکتر عمومی دیگه یه چکاپ برام بنویسه؟شما رفتین دکتر؟

اره من شیش ماه پیش رفتم ،ولی بازم میرم ،خیلی کسلم و بی حوصله ،با این که الان مدتهاست ه روز اسید فولیک میخورم ،ماهیانه نوروبیون میزنم h

تغذیم خوبه ،اما انگار نه انگار ،کم کاری تیروییدم دارم چند ساله همیشه چک میکنم .نمیدونم از چیه این سستی ،اینم بگم اصلا روحی اکی نیستم ،شوهره خیلی حرصم میده ،شاید اونم اثر داشته