2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هم پیام میدم هم اشک میریزم😓 بگو خودت رو خالی کن

از ذست همسرم اعصابم خورذه یا سرش درد میکنه یا تو‌گوشی بازی میکنه.هیچ بامن حرف نمیزنه.هی قهر میکنه.پدرم دراورد هی نازش میکشم.انگار من دل ندارم

خدایا شکرت بخاطر پسر گلم...و همسر خوبم...همیشه دوست دارم بانظراتم بقیه رو خوشحال کنم و واقعا کمک کنم.امیدوارم بتونم اینکارو براتون بکنم
مثل من با این تفاوت که دیگه شوهرم نیست شده شوهر سابقم😓😓😓

وای عزیزم چرا جدا شدی؟

توجدا شدی ولی من میشمه وبغلم نمیکنه نه محلم میده نه توجه میکنه جدیدا هم سرد شده تورابطه

آخه من دختره ۱۷ساله چرا باید اینجوری بشه باهام🥺الان دارم مینویسم میلرزم وگریه میکنم

درگیر کسی شدیم که درگیری هرکسی شد جزما...🙃
از ذست همسرم اعصابم خورذه یا سرش درد میکنه یا تو‌گوشی بازی میکنه.هیچ بامن حرف نمیزنه.هی قهر میکنه.پد ...

شوهرسابق منم همیشه سرش تو گوشی بود

فقط وقتایی که میرفتیم مهمونی یا مهمون میومد میشد دیدش😓😓😓

ولی الان حتی برای اونموقع ها که تو گوشی بود هم دلم تنگ شده😭😭😭

منم چند روز دلم گرفته، میخوام یه دل سیر گریه کنم نمیتونم 

اینجا برا بعضیا فضای مجازی نیست فدراسیون تخلیه عُقدَس 🙄😐👋🏻   ...................................................................................    جوری زندگی کن که انگار هیچ کس دیگه ای جز خودت نیست که به تو کمک کنه ...! 🤍🦋                                                          ‌‌‌‌                                                            
شوهرسابق منم همیشه سرش تو گوشی بود فقط وقتایی که میرفتیم مهمونی یا مهمون میومد میشد دیدش😓😓😓 ولی ...

عزیزم.ولی من دیگه تحملم بریده.دلم میخاد بریم بیرون حرف بزنیم.بخندیم

خدایا شکرت بخاطر پسر گلم...و همسر خوبم...همیشه دوست دارم بانظراتم بقیه رو خوشحال کنم و واقعا کمک کنم.امیدوارم بتونم اینکارو براتون بکنم