2777
2789
عنوان

دلم خیلی گرفته

62 بازدید | 6 پست

۶ ساله ازدواج کردم. ۳ سال پیش یه خونه گرفتیم. من هرچی داشتم گذاشتم همه طلاهام رو حتی مال دوره مجردی رو فروختم و دادم برا خونه و چون وام مسکن گرفتیم خونه به اسم دوتامون باید میشد. شوهرم آدم بدی نیست ولی به خاطر رفتارای زشت خونوادش رابطه ما هم بد شده چون شوهرم به شدت تحت تاثیر خانواده و همیشه پشت اوناست. هر موقع حرف میشه میگه تو که کاری نکردی من خونه رو خریدم چون سهم بیشتر پول خونه رو اون داده. از قدرنشناشیس حالم بهم میخوره. 

الان ماشین به اسمش دراومده. پول کم داشت من میخاستم بهش بدم ولی چون میخاستم قضیه خونه تکرار نشه و بعدا نگه تو که کاری نکردی، قبلش خواستم باهاش حرف بزنم که بگم من پول میدم ولی دوست دارم سهمی از ماشین داشته باشم که دعوا شد گفت به پولت احتیاج ندارم و به اسمت هم نمیکنم. البته بگم که چند بار به خاطر خونوادش گفته طلاقت میدم واسه همین بهش اعتماد نداشتم که یه ذره پولی رو هم که با زحمت جمع کردم بهش بدم.

اخی عزیز دلم 

۱ متاسفم برای همسرت 

۲ از این ب بعد سست کن خواهر کمتر تلاش کن برای کمک کردن به ادم قدر نشناس

۳ برای خودت پس انداز کن 

۴ اونننن وظیفشه این خونه و ماشین و...بخره ن ط عشقم 

۵ اهمیت نده بی اهمیت باش نسبت بش تا حساب کار دستش بیاد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخی عزیز دلم  ۱ متاسفم برای همسرت  ۲ از این ب بعد سست کن خواهر کمتر تلاش کن برای کمک کرد ...

متاسفانه چون بچه کوچیک دارم مجبورم به خاطر یه سری کارها باهاش حرف بزنم. اونم بعد بچه دار شدن چون اینو فهمیده و حس کرده که بهش نیازدارم رفتاراش بدتر شده و خودش اصلا برا آشتی پیش قدم نمیشه و هی رفتاراش بدتر میشه. درسته وظیفه اونه خونه و ماشین بخره ولی فشار نهایتا رو منه چون باید کلی قناعت کنم که آقا قسطاش رو بده ولی نمیفهمه تهش میگه پول خودمه خودم خریدم. نمیگه من کلی رعایت کردم تا بتونه پول جمع کنه و بخره. افسردگی گرفتم از این همه قدرنشناسی. احساس میکنم هیچ سهمی تو این زندگی ندارم.